Izabella mellé milyen második nevet adnál?
Figyelt kérdés
Mindenkepp 2 neve lesz, mert a hercegnoi vervonal kotelez! Szófián és Lilyn gondolkodunk! Szerintetek melyik illene jobban? Van esetleg mar tippetek??? Meg egy fontos dolog nem magyarosan lesz irva! Szoval Isabella Shopia lenne!2015. ápr. 22. 20:28
2/7 anonim válasza:
" Szoval Isabella Shopia lenne! "
4/7 A kérdező kommentje:
A hercegnoi vervonalat viccnek szantam! A Sophiaba meg bele sem gondoltam.....nem eleg piszkos a fantaziam!!! JEZUSOM! O.o Sophia tuti nem lesz!!!!
2015. ápr. 22. 21:09
5/7 anonim válasza:
Gondolom külföldön élnek,vagy apuka nem magyar.....csak ebben az esetben adhatja a fentebb leírt módon.
A "hercegnői vérvonal" számomra is megmosolyogni való....én "kutyabőrös" nemesi családból származom(van nagyapámtól papír is róla,ráadásul a nevünk végződése is bizonyítja)valahogy mégsem így választottam nevet a három gyerek közül egyiknek sem.Ez olyan fellengzős szöveg,nem?
Ám az is lehet,hogy egy unatkozó tini....
6/7 anonim válasza:
Isabella Anna,? Elsore ez ugrott be! Isabella Sophia se rossz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!