Terhességem alatt kijött az aranyerem, ami a szüléskor csak rosszabb lett. Persze folyton kezeltem, és most is kezelem, de van egy kis (kb. körömnyi nagyságú) ér ami mindig "előbukkan". Már Próbáltam: Sperti kúp- kenőcs, Reparon kúp kenőcs, Neogranormon, körömvirág krém, Doxiproct kenőcs, de nem adja meg magát. Tudtok még valami recept nélkül beszerezhető "csodaszert" Mert a pici babámtól egyelőre nehéz, dokihoz mennem, és most a járványok miatt sem megyek szivesen rendelőbe.De ha nem, akkor jövő héten bejelentkezek, de hátha....
2015. ápr. 22. 18:27
1/7 anonim válasza:
Terhesség alatt használtam, proktológussal és nőgyógyásszal egyeztetve, igazi nehéztüzérség, nekem hatalmas aranyeret húzott vissza:
- napi 3x2 Detralex
- Svédcseppel ecsetelni
- Lioton gél
Igény szerint Lydocain krémet is lehet a műveletbe keverni, az esetleges csípő érzést úgy nem érezni, mert lezsibbasztja a területet.
2015. ápr. 22. 18:31
2/7 anonim válasza:
Első vagyok, azt nem írtam oda egyértelműen, hogy a három cuccot egyidőben kell használni. Detralex szájon át, a krémeket pedig egymás után (minden kenés előtt szappannal érdemes átmosni a területet).
2015. ápr. 22. 18:32
3/7 anonim válasza:
Sperti Preparation H végbél kenőcs.
Nekem hihetetlen jól bevált:)
2015. ápr. 22. 18:34
4/7 anonim válasza:
Nekem hosszútávon az intimtorna segített. Öt éves koromtól volt aranyerem, 21 évesen kezdtem a tornát, pár hónap alatt eltűnt teljesen,terhesség alatt egy kicsit kijött újra, de szülés után teljesen elmúlt.
2015. ápr. 22. 18:34
5/7 anonim válasza:
3-as vagyok azt elfelejtettem leírni,hogy 2 nap használat. :)
2015. ápr. 22. 18:35
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Megpróbálom amit lehet! :-)
2015. ápr. 22. 20:14
7/7 anonim válasza:
Én több, mint 10 éven keresztül küzdöttem aranyérrel, a szülés során brutál méretű lett. Nekem szintén proktológus és háziorvos ajánlott készítményeket. Detralexet én terhesen szedhettem, újszülöttel már nem engedték. Erre az orvosnál kérdezz rá.
Szóval: aurobin krém (lioton nekem nem használt, próbáltam), algopyrin fájdalomcsillapítóként és intimtorna. Sztem ez utóbbi volt a nagyágyú, mert azóta sincs.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!