Mi azért bukjuk el, mert nem lehet önerőként felhasználni a CSOK-ot és ahol mi lakunk minimum 2-2,5 millió önerőre van szükség lakásvásárláshoz.
2015. ápr. 19. 11:32
2/14 anonim válasza:
Szeretnénk majd igényelni 1 gyerekkel, használt lakás vásárlásához.
Miért ne tudnánk igénybe venni?
Egyáltalán nincsenek bonyolult feltételei.
2015. ápr. 19. 11:51
3/14 anonim válasza:
Igénybevesszük. Egy gyerekünk van, egyet még vállalunk négy éven belül. Házat szeretnénk venni, amit bővítünk, újítunk. Van kb 9 millió Ft önerőnk és kb 5 millió Ft hitelt szeretnénk felvenni.
Nem értem az egyes válaszoló mire gondol. Egyáltalán nincs önerőtök és csak a csok lenne? Mert ha ez a helyzet, akkor ne vágjatok bele hitelfelvételbe, mert ha eddig nem tudtatok megtakarítani, akkor hogyan fizetnétek a hiteltörlesztést?
2015. ápr. 19. 12:16
4/14 anonim válasza:
Mi is igénybevesszük 2 gyerekre!
2015. ápr. 19. 13:13
5/14 anonim válasza:
Kedves 3-as! Eloszor gondold at amit irsz,utana alkoss velemenyt!
Egyes valaszolo
2015. ápr. 19. 17:06
6/14 anonim válasza:
Hármas vagyok. Tartom a véleményem és jószándékból. Ha valaki nem tud megtakarítani, akkor ne vegyen fel hitelt, mert abból nagy baj lesz. Könnyen sodor a tönk szélére, teljes nyomorba családokat egy-egy hitel. Nem bántásból írtam, de ha szerinted jó az, ha valaki felvesz egy hitelt, amit aztán nem tud fizetni, ezért tiltják a fizetését, elárverezik a házát és az utcára kerül, akkor tényleg neked van igazad. Egy kicsit te gondold át, hogy mit írtam és miért.
2015. ápr. 19. 17:14
7/14 anonim válasza:
Ha fogalmad sincs a hátterünkről tarsd meg a véleményed ;)
2015. ápr. 19. 17:21
8/14 anonim válasza:
Már bocs, hogy "belepofizok", de ha 2-2,5 millió önerőt képtelenek vagytok összegyűjteni, akkor nagyon is egyértelmű a "hátteretek" (vagy pedig a pénzügyi kultúrátok).
2015. ápr. 19. 17:27
9/14 anonim válasza:
Nem fogok veletek vitazni, a kerdesre valaszoltam nem kertem ki a velemenyeteket.
2015. ápr. 19. 17:29
10/14 anonim válasza:
A lehető legnagyobb trógerségnek tartom, hogy önerőként nem lehet felhasználni. Így nálunk sem valószínű, hogy az elkövetkező húsz évben igényelni fogjuk. Nálunk ugyan nem fedezné a teljes önrészt, de ha már a fele így összejöhetne, az tök jó lenne, a másik felét már össze tudnánk mi is rakni. De így, ennyit képtelenség. Két átlagfizetésből kábé lehetetlen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!