Én lennék házisárkány, vagy teljesen normális, hogy egy APA szinte minden este eljárkál otthonról?
A haverja is simán be lehet avatva, hogy falazzon neki, a férfiak összetartanak, ha ilyenről van szó.
Egyből arra gondoltam mikor olvastalak, hogy van valakije.
Ha netán mégsincs igazam, akkor is halott ez a kapcsolat, hiszen ez a férfi egyáltalán nem tisztel téged, csak él veletek, mint egy albérlő.
Ha neked megfelel ez a megalázott szerep akkor maradjon minden ahogy eddig.
Ha nem, akkor viszont sürgősen le kell ültetned a férjed és komolyan elbeszélgetni vele, mert így élni minden, csak nem boldogság és ha 2 ember nem boldog egymás mellett, jobb, ha külön utakon folytatják.
Nők között barátság:
Egy napon a feleség nem jött haza, a férj megkérdezte hol aludt, a felesége azt válaszolta,hogy az egyik barátnőjénél.
A férj felhívta a 10 legjobb barátnőt, de egyik sem igazolta ezt.
Férfiak között barátság:
Egy napon a férj nem jött haza este, a felesége megkérdezte hol aludt, a férj azt válaszolta, hogy az egyik barátjánál.
A felesége felhívta a 10 legjobb barátját, 8-án igazolták, hogy ott aludt, 2-en hogy még ott van.
Kérdező ezt sose felejtsd el!
Hú nekem is nagyon fura, hogy eljárnak a férjek esténként, főleg, hogy valaki bulizik. De lehet, hogy mi vagyunk nagyon begyepesedve. :)
Az én párom nagyon szeret a kislányával lenni, azt mondja neki az a pihenés. Bármikor rábizhatom, ha mennem kell valahová.
Kérdező nálatok valami nem stimmel - sajnos. Le kellene ülnötök beszélgetni, mert ez magától nem fog megoldódni, és felőrlődsz benne.
Szerintem azzal az ég világon semmi gond nem lenne, hogy az apukák eljárnak otthonról, ha 1. az anyuka nem érezné emiatt úgy, hogy az összes otthoni teendő csak neki kötelessége, apukának meg opcionális, 2. anyuka is ugyanúgy rendelkezhetne a délutáni/esti idejével, és ha kedve tartja, ő is csinálhat magának külön programot.
De az nagyon nincs rendben, hogy ez a privilégium egyes egyedül az apukát illeti meg, ráadásul ő magától értetődően megy el otthonról esténként, mintha amúgy neki nem lehetne otthon feladata, és így igazából minden gyerek körüli teendőt rátestálva az anyára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!