Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hány éves korig lehetséges...

Hány éves korig lehetséges gyereket szülni?

Figyelt kérdés

30 éves vagyok, 6-7 évig még minimum iskola, utána jön a munkakeresés, pénzt kell összeszedni, saját lakás, miegymás. És nem vagyok jó takarékoskodásból, szóval igen lassú folyamat lesz az fix. 40-45 éves leszek talán mire minden készen áll majd arra hogy gyerekem legyen... de egyáltalán ebben a korban még lehetséges lesz?

És ti mit tennétek ilyen helyzetben?

2015. ápr. 16. 21:50
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
29%
huh 9-es...azért ez sem dicsekvésre mélto helyzet.
2015. ápr. 16. 22:52
 12/19 anonim ***** válasza:
59%
Mi a baj azzal, ha valaki 43 évesen nagymama? Az én anyukám 46, szintén most lesz nagymama, szerintem nincs ezzel semmi gond. Anyukáink idejében teljesen normális volt, hogy 18-20-22 évesen szültek, ma is nyugodtan lehet 20-23 évesen, és már ki is jön egy 43 éves nagymama. Mi ebben a "nem dicsekvésre méltó"?
2015. ápr. 16. 22:56
 13/19 anonim ***** válasza:
0%

9es vagyok.

Hat mas a velemenyunk. Inkabb 23 evesen szuljon az ember, mint 45. Dehat mindenki eldontheti maga. Csak leirtam a velemenyem.

2015. ápr. 16. 22:56
 14/19 anonim ***** válasza:
9%
anyukáink idejében? -..engem édesanyám 35 évesen szult és én most vagyok 32 éves. akkor sem szult mindenki 20-20 évesen..sot, a nagymamám is 24 éves, mikor eloszor szult, a második gyereknél meg 34 volt. no, de mindegy is...
2015. ápr. 16. 23:16
 15/19 anonim ***** válasza:
57%

11-es mi ezzel a problémád? Anyukám 45 volt kereken mikor nagyi lett. 22 évesen szült engem, én pedig 23 évesen szültem! Képzeld, a nőgyógyàsztól kezdve a védőnőig mindenki mondta, hogy "végre egy fiatal anyuka"! Nem is volt problémám a terhesség alatt! Én most vàrom a második gyermekünket, szintén problémamentesen! 25 éves vagyok! :)

Egyik barátnőm (velem egykorú) kései gyermek volt. Anyukáját 13 évesen, apukáját 20 évesen vesztette el! Na ez aztán tényleg jobb helyzet mi?

2015. ápr. 16. 23:17
 16/19 anonim ***** válasza:
66%
11-es: akkoriban az kifejezetten kirívó esetnek számított, ma meg az a megszokott. Változnak az idők. Mindenki akkor szüljön, amikor úgy érzi, hogy itt az idő. Nem kell ezért senkit se megszólni, ahogy te tetted.
2015. ápr. 16. 23:20
 17/19 anonim ***** válasza:
9. válaszoló:én az 1. gyerekemet 20 évesen szültem-házasságban-Anyukám akkor volt 44 éves....teltek múltak az évek,35 évesen is szültem egy babát(persze Őt is a férjemtől).Anyu akkor volt 60.Aztán rá 4 évre-pár hónap híján 40 éves voltam,Anya 64 éves-született még egy babám.Ennek lassan 3 éve,és hála Istennek-KOPP-KOPP-KOPP-mindketten makk egészségesek,fittek és tettre készek vagyunk.A férjem szintén nagyon jó kondiban van.Nemhogy mi nem vagyunk a saját gyerekünk nagyszülője,de a nagyszülők se olyanok,mint a tipikus nagyszülők!Arról nem is beszélve,hogy amikor valahol kiderül,hogy a 2 kicsi gyerekünkön kívül van egy felnőtt gyerekünk is,nem nagyon szokták elhinni,mivel mi kb. úgy nézünk ki,mintha a 30-as éveink közepén járnánk.
2015. ápr. 17. 07:52
 18/19 anonim ***** válasza:

9es valaszolo vagyok.

Sajnalom, hogy mindenki le van pontozva, aki vedeni probalt.

Nem is ertem, en nem tanadtam senkit. Meg csak azt sem mondtam, hogy majd a sajat gyermeke nagymamaja lesz, vagy, hogy nem lesz eleg fitt egy gyermekhez. Semmi ilyesmit nem mondtam. Azt kerdezte a kerdezo, mit tennenk a helyeben, en meg leirtam, hogy ennyi idosen nem szulnek mar.

Ennek ellenere rengetek olyan baratnom/ismerosom van, aki a 40hez kozel, ill. 40 felett szult. Tokeletesen jol vannak, koszonik szepen. Az egyik baratnom anyukamnal par honappal idosebb es egyidosek a fiaink. Na bumm, semmi baj nincs ezzel se. Teljesen fitt, folyton porog, nagyon jol telnek a napjaik.

Szerintem nem.bantottam meg senkit, de ha igen, akkor elnezest.

Tovabbra is tartom, hogy nem korai 23 evesen szulni. A szuleim egyebkent 26 eve hazasok, ok is jol vannak. :)

En nem orulnek ha a gyermekemnek 70 eves nagymamaja lenne, meg a dedimamaja is csak 65.

2015. ápr. 17. 08:31
 19/19 anonim ***** válasza:

15-ös vagyok! Én már nem is figyelem a pontozást mert kész dedó ami itt megy (ebből is látszik, hogy ki mennyi idősen érett a dolgokra)! :) Gyerekvállalásnál figyelembe kell venni, hogy fel tudom-e nevelni a gyerekem (igaz, bármikor történhet tragédia)!

A dédik nálunk is élnek még szerencsére, és hihetetlen boldogok hogy ők is babázhatnak! :) Nagyon jó érzés mikor 4 generáció találkozik...ez az igazi öröm az életben!

2015. ápr. 17. 10:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!