Hány éves korig lehetséges gyereket szülni?
30 éves vagyok, 6-7 évig még minimum iskola, utána jön a munkakeresés, pénzt kell összeszedni, saját lakás, miegymás. És nem vagyok jó takarékoskodásból, szóval igen lassú folyamat lesz az fix. 40-45 éves leszek talán mire minden készen áll majd arra hogy gyerekem legyen... de egyáltalán ebben a korban még lehetséges lesz?
És ti mit tennétek ilyen helyzetben?
9es vagyok.
Hat mas a velemenyunk. Inkabb 23 evesen szuljon az ember, mint 45. Dehat mindenki eldontheti maga. Csak leirtam a velemenyem.
11-es mi ezzel a problémád? Anyukám 45 volt kereken mikor nagyi lett. 22 évesen szült engem, én pedig 23 évesen szültem! Képzeld, a nőgyógyàsztól kezdve a védőnőig mindenki mondta, hogy "végre egy fiatal anyuka"! Nem is volt problémám a terhesség alatt! Én most vàrom a második gyermekünket, szintén problémamentesen! 25 éves vagyok! :)
Egyik barátnőm (velem egykorú) kései gyermek volt. Anyukáját 13 évesen, apukáját 20 évesen vesztette el! Na ez aztán tényleg jobb helyzet mi?
9es valaszolo vagyok.
Sajnalom, hogy mindenki le van pontozva, aki vedeni probalt.
Nem is ertem, en nem tanadtam senkit. Meg csak azt sem mondtam, hogy majd a sajat gyermeke nagymamaja lesz, vagy, hogy nem lesz eleg fitt egy gyermekhez. Semmi ilyesmit nem mondtam. Azt kerdezte a kerdezo, mit tennenk a helyeben, en meg leirtam, hogy ennyi idosen nem szulnek mar.
Ennek ellenere rengetek olyan baratnom/ismerosom van, aki a 40hez kozel, ill. 40 felett szult. Tokeletesen jol vannak, koszonik szepen. Az egyik baratnom anyukamnal par honappal idosebb es egyidosek a fiaink. Na bumm, semmi baj nincs ezzel se. Teljesen fitt, folyton porog, nagyon jol telnek a napjaik.
Szerintem nem.bantottam meg senkit, de ha igen, akkor elnezest.
Tovabbra is tartom, hogy nem korai 23 evesen szulni. A szuleim egyebkent 26 eve hazasok, ok is jol vannak. :)
En nem orulnek ha a gyermekemnek 70 eves nagymamaja lenne, meg a dedimamaja is csak 65.
15-ös vagyok! Én már nem is figyelem a pontozást mert kész dedó ami itt megy (ebből is látszik, hogy ki mennyi idősen érett a dolgokra)! :) Gyerekvállalásnál figyelembe kell venni, hogy fel tudom-e nevelni a gyerekem (igaz, bármikor történhet tragédia)!
A dédik nálunk is élnek még szerencsére, és hihetetlen boldogok hogy ők is babázhatnak! :) Nagyon jó érzés mikor 4 generáció találkozik...ez az igazi öröm az életben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!