Vennél gyerekeidnek házi tehéntejet, nem bevizsgált helyről? Egy egyszerű paraszt bácsi, tuti bio tej.
Nem. Mondjuk én automatából sem veszek ilyen "házi tej" jellegű dolgokat.
Én alapból nem bírom. Gyerekkoromban a szüleim többször erőltették a fogyasztását és minden egyes fogyasztás után (bármekkora mértékű volt) hánytam, gyomorgörcseim voltak, stb.
Egyik alkalommal (amikor utoljára fogyasztottam házi jellegű dolgot) kórházba is kerültem és 2,5 hétig feküdtem 11 évesen az intenzíven.
Pedig bevizsgált terméket vettek a szüleim és még azt se lehet mondani, hogy bármikor problémám volt utána az azért volt, mert mindig egy helyről vették a dolgokat.
A férjem még 3 éve fogyasztott házi tejet, ő egy hétig hányt folyamatosan, ment a hasa és teljesen legyengült. A végén már majdnem kórházba került. De, szerencsére nem száradt ki, sok folyadékot itattam vele.
Tehát én abszolút nem merek kockáztatni ezekkel a "házi jellegű" dolgokkal. Főleg nem a gyerekeimen. Ha csak a felét élnék át annak, amiket én anno .. hát az ellenségeimnek se kívánom.
Valószínűleg nem bírja a gyomrunk a férjemmel, lehet, hogy a gyerekeknél ez másképp lenne, de nem merek kockáztatni.
Inkább maradunk a tehén előtt elmenő kamionos "tejnél", amiben a "MÚ" talán benne van. :))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!