Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Társadalombiztosítás terhesen?

Társadalombiztosítás terhesen?

Figyelt kérdés

25éves vagyok,eddig volt tb-m,mivel anyukám közalkalmazott,ezért AZT HISZEM 23 vagy 24éves koromig alanyi jogon járt! Most 37hetes terhes vagyok,és 1hete pirosan jelez a gép,szóval nincs tb-m! Én el is felejtettem,hogy azt külön kellenne fizetnem,bejelentett munkahelyem nem volt! Ilyenkor mi van? Visszamenőleg ki kell fizetni az elmaradt összeeget! Nem kapom vissza a tb-m a terhesség miatt?

Köszönöm a válaszokat!

2015. ápr. 8. 10:24
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
26%
Lehet kérni mérséklést, akár a teljes összegre, és bizony a terhesség extra indok... (éppen pénteken érkezett határozat, huszonéves munkanélküli fiú nem fizetett másfél évig, teljesen elengedték a tartozását...)
2015. ápr. 8. 12:46
 12/12 anonim ***** válasza:

9-es én is arra gondoltam, hogy a TB-t hatják be visszamenőleg, csak nem részleteztem.

Az, hogy most pontosan mennyit kell fizetni szerencsére nem tudom, sosem kellett magamnak TB-t fizetni. Én ilyen 6600 Ft körüli összegre emlékeztem, mert általában annyit szoktak itt írni, ezt is csak innen tudom. Azt, hogy emelték, hál'Istennek engem nem érint.

2015. ápr. 8. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!