Szerintetek okos döntés még a baba tervezés időszakában baba ruhákat venni?
Tehát a baba még meg se fogant, de baba ruhákat és baba holmikat vásárolni, kérni.
És utána egy pozitív teszt után már mindenkinek ezzel dicsekedni? Közösségi oldalon megosztani.
Mit gondoltok? Nem meggondolatlan döntés egy kicsit?
Még a tervezés időszakában sem vagyok, mégis van egy szobányi gyerekruhám. Örököltem őket az unokatestvéreméktől, akik külföldre költöztek, így nálunk vannak elraktározva a ruhácskák, hordozó, kiságy, sportbabakocsi. Venni ugyan még egy darab babadolgot nem vettem.
A pozitív tesztes bejelentést én sem tartom okos döntésnek, közösségi oldalon meg pláne.
Engem az elundorít mikor valaki a pisis tesztet kirakja.
Nálunk a teszt két személyes max. Mindenki más higyje el elmondás alapján.
Egyszer volt, hogy a férjemmel sétálgatva megláttam egy bébirugit, amire azt mondtam, hogy ez kell. Elkezdtem sírni rajta.
Szóval tíz perccel és egy szép szemfestékkel később, egy totálisan összezavart férjjel az oldalamon ölelgettem meghatódva a babaruhát. A férjem elmondása alapján úgy rákattantam, hogy nem mert nemet mondani egy teljesen értelmetlennek tűnő vásárlásra. Nos, a következő héten nem jött meg.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!