1/8 anonim válasza:
Mindenkinek más.
Nekem ezek tetszenek: Zétény, Lőrinc, Merse, Léna, Villő, Eszter.
2/8 anonim válasza:
Eperke, Borostyán, Málna, Evetke, Angyalka
aranyos, különleges fiúnév hirtelen nem jut eszembe, talán a Tódi(talán Teodor becézése)
3/8 A kérdező kommentje:
természetesen mindenkinek más..."gyűjtöm" őket,feljegyzem! nem mintha választanunk kellene..:( de tetszik a téma,és mint ahogy írtam feljegyzem amelyik megtetszik! köszönöm a választ és a többit is előre is!
2015. ápr. 6. 22:02
4/8 anonim válasza:
Manapság már az a különleges, ha az István, János, Zsuzsanna, Mária, György, Béla, Erzsébet, stb neve közül választ valaki.
A György különösen menő, hiszen 2 db ipszilont is tartalmaz!
:D
5/8 anonim válasza:
Különléegeset nem nagyon tudok, nem tetszenek a nagyon kkülönlegesek. Aranyosak: Fanni, Lili, Panna, Anna, Adél, Ármin.
6/8 anonim válasza:
"Aranyos" lánynévre nekem rögtön a Lotti és a Nina ugrott be. :)
8/8 anonim válasza:
A nővérem, tipikusan ritka, ősmagyar nevekkel látta el a gyerekeit. Nekem nagyon tetszenek: Zille (kislány), Zétény (kisfiú) de különleges név számomra a Zelma, Bibiána, Roxána, Auróra, Amélia, Ozmin :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!