Ti mit gondolnatok egy fiatal anyarol?
1.) 22 eves vagyok, de kb 17nek nezek ki: mit gondolnatok, ha terhesen latnatok egy ilyen fiatal not?
2.) ha mar a babaval latnatok?
Gondolok itt pl orvosi vizsgalatokra, bolcsi/ovi, bolt, szoval hetkoznapi dolgokra.
Jaj, kedves hatos! Én negyven éves vagyok , van egy 2 éves és egy 4 éves gyerekem, és nem pontoztalak le, sőt nem is irigyellek.
Kövesd a példámat te is meg a kérdező is és ne mások véleményével foglalkozzatok. Nem érdem fiatalon szülni, és nem tragédia 30 fölött gyereket vállalni.
Nem vágyom mások elismerő pillantásaira, és letojom a sajnálkozókat is.
Ó nekem meg annyira mindegy.. Mindenki úgy szül ahogy neki jó. Mi az hogy legalább nem nagymama korban megy a ballagásra? Most ha valaki leszól egy korosztályt akkor ne lepődjön már meg, hogy másnak nem tetszik...
És én sem pontoztalak le 6-os, de néztem egyet a kommenteden és én pont nem 30 után szülök. Csak nem értek egyet ezzel a megnyilvánulási formával.
Nem tudom hanyas voltam de korábban azt írtam hogy nincs közöm hozzá így nem gondolok semmit. Nem az én dolgom.
Neki a kedvenc szavajárása ez a savanyú a szőlő:) Odaböki minden hasonlóhoz.
Én az elsőt 25 évesen, a harmadikat 33 évesen szültem. Megkaptam már itt, hogy 30! felett miért kell szülni mostanában:S Lestem nagyokat:)
Koszonom a valaszokat!
Meg nem vagyok varandos, foiskolan tanulok. Csupan elgondolkoztam,hogy mit gondolnak az emberek errol, mert nem egy fiatal notol hallottam, hogy megszoltak, vagy eppenseggel leneztek.
Nagyon szeretem a gyerekeket, es mihamarabb szeretnek anya lenni. Termeszetesen nem a semmire szeretnek szulni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!