Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti mit gondolnatok egy fiatal...

Ti mit gondolnatok egy fiatal anyarol?

Figyelt kérdés

1.) 22 eves vagyok, de kb 17nek nezek ki: mit gondolnatok, ha terhesen latnatok egy ilyen fiatal not?

2.) ha mar a babaval latnatok?

Gondolok itt pl orvosi vizsgalatokra, bolcsi/ovi, bolt, szoval hetkoznapi dolgokra.

2015. ápr. 5. 18:37
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Jaj, kedves hatos! Én negyven éves vagyok , van egy 2 éves és egy 4 éves gyerekem, és nem pontoztalak le, sőt nem is irigyellek.

Kövesd a példámat te is meg a kérdező is és ne mások véleményével foglalkozzatok. Nem érdem fiatalon szülni, és nem tragédia 30 fölött gyereket vállalni.

Nem vágyom mások elismerő pillantásaira, és letojom a sajnálkozókat is.

2015. ápr. 6. 11:05
 12/15 anonim ***** válasza:

Ó nekem meg annyira mindegy.. Mindenki úgy szül ahogy neki jó. Mi az hogy legalább nem nagymama korban megy a ballagásra? Most ha valaki leszól egy korosztályt akkor ne lepődjön már meg, hogy másnak nem tetszik...

És én sem pontoztalak le 6-os, de néztem egyet a kommenteden és én pont nem 30 után szülök. Csak nem értek egyet ezzel a megnyilvánulási formával.

Nem tudom hanyas voltam de korábban azt írtam hogy nincs közöm hozzá így nem gondolok semmit. Nem az én dolgom.

2015. ápr. 6. 11:36
 13/15 anonim ***** válasza:

Neki a kedvenc szavajárása ez a savanyú a szőlő:) Odaböki minden hasonlóhoz.

Én az elsőt 25 évesen, a harmadikat 33 évesen szültem. Megkaptam már itt, hogy 30! felett miért kell szülni mostanában:S Lestem nagyokat:)

2015. ápr. 6. 12:59
 14/15 anonim ***** válasza:
Nem az mindenki úgy csinálja aki jónak látja de ez tényleg nem olyan dolog amiről ilyen véleménnyel kellene lenni. Mindenkinek máshogy alakul az élete. Tanulmányokra, egyéb célokra és persze kapcsolatokra is gondolok. Minden ember életében más az a kor amikor azt mondja, hogy itt az idő. Soha nem szólnék le senkit emiatt.
2015. ápr. 6. 13:17
 15/15 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat!

Meg nem vagyok varandos, foiskolan tanulok. Csupan elgondolkoztam,hogy mit gondolnak az emberek errol, mert nem egy fiatal notol hallottam, hogy megszoltak, vagy eppenseggel leneztek.

Nagyon szeretem a gyerekeket, es mihamarabb szeretnek anya lenni. Termeszetesen nem a semmire szeretnek szulni...

2015. ápr. 6. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!