Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti mit gondolnatok egy fiatal...

Ti mit gondolnatok egy fiatal anyarol?

Figyelt kérdés

1.) 22 eves vagyok, de kb 17nek nezek ki: mit gondolnatok, ha terhesen latnatok egy ilyen fiatal not?

2.) ha mar a babaval latnatok?

Gondolok itt pl orvosi vizsgalatokra, bolcsi/ovi, bolt, szoval hetkoznapi dolgokra.

2015. ápr. 5. 18:37
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Én 23 évesen szültem, senki nem szólt semmit, nem néztek furcsán rám, nem a semmire szültem, teljesen tervezett volt a dolog, de ha gondoltak is, nem különösebben foglalkoztatott volna.

Amúgy most már 27 éves vagyok, de kb. 19-nek szoktak saccolni. Nézzük a jó oldalát, pár év múlva is fiatalos leszek.:)

2015. ápr. 5. 18:41
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem az én dolgom. :) munkatarsamnak láttam a lányát valamelyik nap, anyuka mikor mesélte, hogy Londonban él döbbent kifejezéssel néztem hogy hany eves a lánya. 16-nak alig nézett ki pedig 23 vagy hany eves. Szóval van ilyen. De ha látok egy tini anyukát sem szokásom beleutni az orrom más dolgába.
2015. ápr. 5. 18:42
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Mit szeretnél hallani?
2015. ápr. 5. 19:04
 4/15 anonim ***** válasza:
28%

24vagyok,lanyom 2,5 eves.Rendszeresen szemelyit kernek a dohanyboltba tolem(paromnak veszem,mert en nem dohanyzok,viszont ott a munkahelyemnel a bolt).

Amugy azt gondolom,hulye aki ebbe az orszagba szul mar,akarmennyi idos is.Nekunk nem volt tervezett,igy anyagilag is nehez,na meg hogy kb semmire nem viszem majd,mert nem sikerult letennem a szakmamat,segitsegem sincs,igy ha beteg a gyerek,nekem vagy paromnak kell itthon lennie vele.Igy nehez munkat talalni.Most is 4orasba vagyok csak.

2015. ápr. 5. 19:07
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nekem 17 éves koromból van egy emlékem, mikor a 2 éves alvó húgomat vittem a karomban a buszon, kapaszkodni kb. nem is tudtam, majdnem elestem minden kanyarban, de senkinek se jutott eszébe átadni a helyét. Persze én is lehettem volna ügyesebb, ha kifejezetten megkérek valakit, valószínűleg átadja. Szerintem azt hitték, hogy saját, és emiatt lenéztek, de lehet, hogy csak beleképzelem.
2015. ápr. 5. 19:32
 6/15 anonim ***** válasza:
30%

Semmit :) maximum hogy jol teszi hogy fiatalon szul ha megteheti es nem nagymamakent fog reszt venni a ballagasan.

En is 22 voltam az elso lanyom szuletesekor. Most 27 vagyok, mar 2 gyerekkel. Nekem pozitiv visszajelzeseim voltak eddig.

2015. ápr. 5. 19:48
 7/15 anonim ***** válasza:
60%
Azt, hogy hová siet.
2015. ápr. 5. 20:15
 8/15 anonim ***** válasza:
45%
Azt, hogy hogy elrepült az idő, én 8 éve voltam ilyen fiatal kismama, 20 évesen voltam terhes, és jóval fiatalabbnak néztem ki. Szóval ha terhesen látnálak, vagy már babával, akkor elég nosztalgikus hangulatba kerülnék :)
2015. ápr. 5. 21:21
 9/15 anonim ***** válasza:
45%

23 évesen szültem, mindennél jobban vártuk. :)

Állítólag én is kevesebbnek nézek ki, mint amennyi vagyok. Mikor már kerekedett a pocakom, én is kaptam sajnálkozó pillantásokat, de ennyi. Senki sem szólt meg érte, és ez volt a szerencséjük. :)

Orvosom sem, szerintem talán még örült is, hogy a fiatalságomból eredően valószínűleg "könnyebben szülő" kismamája leszek.

Inkább azt kell hogy mondjam, hogy több 30-as korában szült kismama mondta kicsit irigykedve, hogy ha iskolás lesz a fiam, még akkor is nagyon fiatal leszek és ez milyen jó dolog.

2015. ápr. 5. 21:30
 10/15 anonim ***** válasza:
48%
6-os vagyok. Latom a sok nagymama koru lepontozott nullara :D savanyu a szolo...
2015. ápr. 6. 10:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!