Melyik hangzik jobban?
Figyelt kérdés
Hamarosan kislányom születik.És ezen a két variáción vacillálunk.Melyik hangzik jobban? Milyen kislányt képzeltek el hozzá? Esetleg tudtok valamilyen számmisztikai oldalt ami nevek elemzésével foglalkozik?
Kovács Tímea Kincső
Kovács Kincső Tímea
2015. ápr. 3. 21:20
4/9 anonim válasza:
én is elsőre voksolnék
és merészelném javasolni Kincső helyett a Kingát, csa szerintem szebb hangzású lenne
Kovács Tímea Kinga
5/9 anonim válasza:
Első.
A második valahogy furának tűnik.
6/9 anonim válasza:
Első. Kovács mellé Kincső nekem nagyon sok, nem illik össze.
7/9 anonim válasza:
Nekem egyik se tűnik igazán jónak.
De ha választani kell, akkor ahogy előttem is írták, inkább az első (Kovács Tímea Kincső).
Nekem valahogy a Kincső meg a Tímea nem passzol össze stílusában.
8/9 anonim válasza:
Én a többiekkel ellentétben a másodikra voksolok, számomra gördülékenyebb. Az elsőnél a Tímea lágysága középen megtöri a ritmust.
9/9 anonim válasza:
Kovács Tímea Kincső
Bár hozzáteszem nekem egyik név sem tetszik, és szerintem nem is illenek össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!