Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Melyik név tetszik jobban?

Melyik név tetszik jobban?

Figyelt kérdés

Irina

Írisz

Kincső

Paloma

Tímea

Angyal

Benedek

Iván

Jácint

Jeremiás

Nátán

Salamon

2015. ápr. 1. 22:54
1 2
 1/13 anonim válasza:

A lánynevek közül talán az Íriszt választanám, szerintem azon kívül, hogy különleges, szép is.

Fiúnevek közül pedig a Benedeket, mert azt lehet Beninek becézni! :) Azt viszont 1000%, hogy a fiamnak nem adnék virágnevet.

2015. ápr. 1. 22:58
 2/13 anonim ***** válasza:
56%
mind ergya szerintem, de ha nagyon választanom kell akkor az Angyal-t és az Iván-t választanám.
2015. ápr. 1. 22:59
 3/13 anonim ***** válasza:
Írisz és Benedek. :)
2015. ápr. 1. 23:01
 4/13 anonim válasza:
100%

Szép, ajánlott: Írisz, Tímea + Benedek, Iván

Elfogadható: Kincső, Irina

Inkább ne: Angyal + Jácint, Jeremiás, Salamon

Nagyon ne: Paloma + Nátán (?)

2015. ápr. 1. 23:15
 5/13 anonim ***** válasza:

Komolyan mondod?

Lányok közül egyik sem, de komoolyan. A Tímea az egytlen normális, de az se tetszik.

Fiúk közül meg tényleg egyiksem, nagyon ronda nevek. Nátán? Jó hogy nem Sátán. Meg Salamon... akkor már lehetne Sámson is.. Szegeny gyerek.

2015. ápr. 1. 23:18
 6/13 anonim ***** válasza:
Tímea és Benedek. (Esetleg a Salamon helyett Simon.)
2015. ápr. 1. 23:34
 7/13 anonim ***** válasza:

Lánynevek közt a Tímea és Irina szép, az Írisz is az lenne de a legtöbb embernek (pl nekem) a szem jut róla eszembe az egyiptomi istennő előtt. A Kincső elfogadható ha ősmagyarnak képzeled magad, a Paloma meg ha mexikói szappanopera hősnőnek. Angyal?! Wtf?

Fiúnevek közt a Benedek és Iván jó, a Jeremiás és Salamon is jó nevek de kicsit túl biblikusak. Nátán nem, angol neveket nem szokás fonetikusan fordítani, virágnevet meg az életben nem adnék a fiamnak (esetleg Rózsa, ha muszáj lenne)

2015. ápr. 1. 23:37
 8/13 anonim ***** válasza:
Írisz és Iván
2015. ápr. 1. 23:43
 9/13 anonim ***** válasza:
56%

tegnap 23:37

Fonetikusan is Nétön lenne, de ez a Nátán ezt nem értem mi...

2015. ápr. 2. 00:03
 10/13 A kérdező kommentje:

Drágáim a Nátán nem Nétön. :D

A Nátán[1] héber eredetű férfinév, a Netanja rövidítése, jelentése: Isten ajándéka, de később a Nátánael rövidüléseként használták. A Bibliában a két külön névként szerepelnek.Szóval csak még nem is angol.

2015. ápr. 2. 00:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!