Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A Zita Anna vagy az Anna Zita...

A Zita Anna vagy az Anna Zita név tetszik jobban?

Figyelt kérdés

Vagy csak az egyik nevet adnátok?

Melyik név tetszik jobban a Zita vagy az Anna?

2015. jan. 19. 07:51
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nekem egyik sem, a Zita nekem borzalmas... Az Anna meg rettentő gyakori lett.
2015. jan. 19. 07:53
 2/12 anonim ***** válasza:
Ehhez nagyban hozzájárul a vezetéknevetek is. Az Anna mostanság aleggyakoribb nevek egyike lett, bár nekem is tetszik, ha lenne még egy lányom, talán Annának hivnák. :)A Zita, hát...az legyen inkább a második név. :)
2015. jan. 19. 08:04
 3/12 anonim ***** válasza:

Én egyiket sem adnám. De ez én vagyok!

De ha választani kéne, akkor Anna Zita..

Ha csak egyiket szeretnéd akkor inkább Anna:)

2015. jan. 19. 08:16
 4/12 anonim ***** válasza:
Nekem a Zita tetszik. Vagy Zita Anna, de szerintem 2 nev folosleges.
2015. jan. 19. 08:16
 5/12 anonim ***** válasza:

Nekem a Zita a kedvenc nevem. Az Anna is szép név, de tényleg nagyon gyakori.

Én egy név párti vagyok, úgyhogy a Zitát adnám.

Viszont ha ti két nevet szeretnétek, akkor az Anna Zita annyiból jobb, hogy nem olvad össze a két keresztnév. Zita Anna kombinációnál a végződő és a kezdődő a betű miatt nekem túlságosan nagy az összeolvadás.

2015. jan. 19. 08:18
 6/12 anonim ***** válasza:

Nekem a Zita jobban tetszik :)

Ezért szívem szerint a Zita Anna párost választanám, de a két magánhangzót egymás után nehéz kimondani, az Anna Zita jobb. Úgyis ti döntitek el, melyiken szólítjátok.

2015. jan. 19. 08:19
 7/12 anonim ***** válasza:
Mindkét nevet kedvelem, de feleslegesnek tartom a két keresztnevet, legfeljebb akkor adnám, ha nagyon rövid és nagyon gyakori a vezetéknév. Hogy Zita vagy Anna? Zita. De nagyban függ a vezetéknévtől, mert a két névnek teljesen más a hangzása, így nem tudni mi illik hozzá.
2015. jan. 19. 08:42
 8/12 anonim ***** válasza:
Egy név párti vagyok, de mindkettő normállis, hordható név, talán a Zita jobban tetszik. Párosban pedig mindenképp Anna Zita, jobban kimondható.
2015. jan. 19. 09:04
 9/12 anonim ***** válasza:

Szerintem egyáltalán nem passzol a két név egymáshoz hangzásban, úgyhogy én biztosan nem adnám egyik verziót sem a kislányomnak.

A két név közül viszont nagyon tetszik az Anna. Hiába gyakori meg uncsi egyesek szerint, számomra akkor is egy klasszikus és gyönyörű név.

2015. jan. 19. 10:29
 10/12 anonim ***** válasza:
Mindkettő szép, de nekem mindig az Anna volt a kedvencem. Nem adnám együtt a kettőt.
2015. jan. 19. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!