Anita, Anna vagy Anikó név tetszik?
Melyik szebb? Ismertek ilyen nevűeket?
Melyiket választanátok inkább?
Én Anita vagyok, mifelénk nagyon elterjedt, furcsálom, hogy az első válaszoló nem ismer egy Anitát se, én ismerek legalább 10et. Pont ez nem tetszik benne, hogy nagyon sok van belőle, amúgy tetszene, csak mindig idegesített, hogy hozzátették a vezetéknevemet, hogy lehessen tudni kiről van szó. Aztán lett egy becenevem, ezt jobban is szeretem sokkal, mint az Anitát, a barátaim, férjem, anyósom így is hív, de például munkahelyen természetesen nem.
Szóval, szerintem ahol enm ennyire gyakori, ott nem rossz, de vannak szebb nevek azért. Bár az Annánál meg az Anikónál szerintem jobb.
Vannak ilyen nevű ismerőseim. Annát utálom, mert egy ostoba, nagyképű sznob. Anitát bírom, ő egy egyszerű, komoly és barátságos lány. Anikó pedig mindig vidám, mosolygós, társasági ember.
A nevek közül mégis az Annát választanám, ez tetszik, még annak ellenére is, hogy tömegnév. Az Anitáról a 101 kiskutya jut róla eszembe, az Anikóról pedig a pöttyös könyvek egyik szereplője.
Nekem egyik sem tetszik, ha muszáj lenne választanom, akkor az Anitát adnám.
Anita ismerőseim 20-30 év közöttiek elég sokan, 2 14 év alattit ismerek.
Anna annyi van, mint égen a csillag, főleg az óvodáskorúak.
Anikó pedig a 30-40 év közötti ismerőseim körében van pár darab.
Én Anita vagyok, nincs vele bajom,de sajátomat nem adnám, se a rokon neveit, szóval mind kilőve. Az Anna meg eszméletlenül elcsépelt.
Úgy meg, hogy Anita Anna, vagy ezek akármilyen kombinációja, borzalmas, hiszen ezek mind rokonnevek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!