Prima Pappa Zero-3 etetőszéke van valakinek?
Figyelt kérdés
A paloma színűt (bézs) néztem ki, látom hogy bár pvc de ilyen bőrhatású az anyaga. Kijön belőle mindenféle kajafolt, nem színezi el pl. a cékla, vagy később a pörköltszaft? :) Mert akkor inkább sötétebb színt választok. Köszi2015. márc. 22. 13:19
1/8 anonim válasza:
Nekünk pont ez van és pont ez a szín. Nem szinezte el semmi.A szürke övekkel több bajom van.Azt nehéz takarítani és nem szép a használat miatt. 16 hónapos a lányom és kb 10 hónapja használjuk.
2/8 A kérdező kommentje:
De jó, köszi! Az öv nem cserélhető valahogy? Szeretitek amúgy, kényelmes?
2015. márc. 22. 15:17
3/8 anonim válasza:
Nagyon kényelmes , szeretjük. Ma már lehet , hogy nem pont ezt venném mert azt hiszem volt vagy 40 ezer forint és egy mádik peg perego majdnem a felébe került , csak azt nem lehetett teljesen hátra dölteni és más a háttámlája és az anyaga. Újszülött kori funkciót nem is használtuk és olyan sok időt nincs benne hogy érdekes legyen a háttámla kialakítása. Ennek hosszabb és az anyaga sem fülled annyira mint az egyszerűbbé.
4/8 anonim válasza:
Ja és azért is ezt vettem mert nagyon tetszett.Mutatós kis darab.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszi! Mi most kezdjük a srácaimmal a kóstolgatást, még bőven nem ülnek, ezért kifejezetten olyat keresek ami kényelmesen dönthető. Az ára valóban húzós, főleg hogy nekem hármasikreim vannak... de úgy gondolom ki fogjuk használni. Nem mellesleg nekem is fontos hogy szép legyen, ne egy drabális műanyag cucc.
2015. márc. 23. 12:37
6/8 anonim válasza:
Nekünk is ilyen van, bár más színben. Nem fogta be semmi. Nagyon könnyen tisztítható, az öveket ki lehet venni és mosózsákban ki szoktam mosni géppel. Nagyon elégedett vagyok vele. 2,5 éves a lányunk és még mindig használjuk.
7/8 anonim válasza:
A mostani Baba magazinban van ehhez a székhez egy 15%-os kupon, ami április 16-tól, május 6-ig érvényes.
8/8 A kérdező kommentje:
Szuper, köszi! :)
2015. márc. 25. 14:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!