Etetőszék kérdés. Van valakinek olyan etetőszéke ami később asztallá, székké alakítható?
Szia!
Nekünk is ilyen van, 7 hónapos kora óta ezt használjuk,nagyon szeretjük! Most lesz 14 hós,és ő imád benne enni... :)
Anyósoméknál használjuk, nem tudom, hogy mennyi idős kora óta, mert előtte egy ennek az előző, retro változata volt. Mi mindig az asztalhoz toltuk, úgy evett a fia köztünk, de ott volt hely. Ha épp nem evésre használta, és anyósom a konyhában volt, akkor mindig szétszedte neki, és azon rajzolt, vagy ragasztott, vagy bármit kirakózott. Most 4 éves lesz és még mindig azt használja evéshez. Itthon ikeás széke volt, én nagyon szerettem, most meg már rendes széken eszik egy éve. De még használható.
Ha nektek van helyetek, és mindig az asztalnál esztek, akkor jó kis szerkezet. nekünk itthon nincs helyünk, ebédlőnk sincs, ezért sokszor nem is együtt ettünk, így hiányoltam volna a tálcát... de mostanabán volt pl. az is, hogy nagyon nagyon sokan voltunk anyósoméknál, alig fértünk el az asztalnál kb 14 felnőtt, ezért megkérdeztem a fiam, hogy ott akar e velünk enni, vagy külön, és ő az utóbbit választotta. Evett a kisasztalnál egyedül, de mellettünk... sajnáltam, de ő akart így enni... olyan fura volt. Én nem vennék ilyet itthonra.
OFF
"Evett a kisasztalnál egyedül, de mellettünk... sajnáltam, de ő akart így enni... olyan fura volt"
De ezen mit sajnáltál? Ő egy gyerek, aki büszke arra, hogy neki saját, külön asztala és széke van. Én nagyanyáméknál anno a hokedlire követeltem a terítéket és egy kicsike széken ültem. Volt mikor az unokatestvéreimmel összevesztünk azon, hogy kié legyen a külön asztal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!