3 gyerek után hogy zajlik az abortusz? Kaphatok valami kedvezményt vagy teljes áras?
Az elsőnek igaza van. Nem a gyerekek számától függ, hogy kapsz-e "kedvezményt". Családvédelmi szolgálatnál kell érdeklődni, az abortuszt is ott kell intézni.
Nem tudom, lehet-e altatás nélkül kérni, de n nem javasolnám. Láttam egy pár abortuszt (egészségügyi területen tanulok), nem hiszem, hogy valaki végig szeretné hallgatni.
Szerencsére még abortuszom nem volt, "csak" elhalt terhességem, amit műszeresen fejeztek be. Ugyanúgy működik, mintha abortusz lenne. Ne félj a műtéttől. Szerintem 3 gyerekes anyaként a lelki része sokkal fájdalmasabb lesz, mint a fizikai. :( Altatás nélkül nem hiszem, hogy csinálnák, mivel baromi fájdalmas lenne.
Kapsz egy méhszájtágítót (már ez eleve kellemetlen), aztán elaltatnak (én a karomba kaptam egy szurit és észre sem vettem, hogy kiütött). Mire felébredsz, már túl vagy mindenen. Nagyon sajnálom, hogy ilyen helyzetbe kerültél. :( Kitartást és mielőbbi lelki megnyugvást kívánok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!