Mit tegyek ha a lányomból link alak lett?
Figyelt kérdés
A lányom jelenleg nyolcadikos eddig egy nagyon szorgalmas kislány volt. De körülbelül 2 hónapja elkezdett négyeseket hozni az iskolából aminek nagyon nem örültem kérdőre is vontam miatta. Erre az ő válasza az volt, hogy őt már nem érdekli a tanulás. Rá vagy két hétre beállított egy "csöves" palival a házunkba aki 3 évvel idősebb a lányomnál. Annak a palinak alig volt foga az is teljesen le volt rohadva. Most együtt járnak mit tegyek????2015. márc. 20. 20:54
11/17 anonim válasza:
el fog múlni, később szégyellni fogja hogy korábban kikkel állt szóba
amúgy ezek a jegyei nem lesznek beszámítva még továbbtanuláshoz?
12/17 A kérdező kommentje:
Hát az év végi jegyei hálistennek nem
2015. márc. 23. 20:44
13/17 A kérdező kommentje:
De már kezd hármasokat is hozni. Pénteken a matek dogája 3-as lett. És ha általánosba se tanul gimibe se fog
2015. márc. 23. 20:46
14/17 anonim válasza:
szerintem minenesetre a sarkában kell lenni mostanság tanulás terén, leülni vele, stb mert segíteni kell, most van szükség az erős anyai kézre, hogy vezesse útján
15/17 anonim válasza:
Általános iskola nyolcadik év második fele, az egy olyan év, aminek az eredménye sehová nem számít bele és ezt mindenki diák tudja nagyon is jól. Szépen ellógja a nagyja. Ami engem inkább aggaszt, az a csöves kinézetű faszi. Volt olyan általános iskolás osztálytársnőm aki végig tök zseninek volt kikiáltva, mindenféle versenyekre hurcolták, aztán lett egy börtönviselt faszija, most meg 21-22 évesen már több gyereke van és szerintem semmiféle szakmája nincs.
16/17 anonim válasza:
Utolsó: Ha valóan az osztálytársamról van szó (igen nagy rá a valószínűség, nem hinném, hogy olyan sok Krisztián nevű, fog nélküli gyerek élne Mo-n, aki ráadásul fiatalabb lánnyal jár éppen), akkor nincs gond. Hülyén néz ki, de attól még egész normális gyerek, nem fogja felcsinálni, elhiheted, ismerem.
17/17 anonim válasza:
Szerintem kb 100 fogatlan Krisztián jár fiatalabb lánnyal éppen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!