Amennyiben ma kimozdulhatnál gyerek nélkül, hová mennél?
nekem ma szabadnapom van. naggyon sokáig aludtam (férjem vitte), most kávézgatok, gépezgetek, fél óra múlva megyek nagy bevásárlásra, 2 körül érek haza, gyorsan kitakarítok, és már csak főzni kell majd hétvégén.
auchan, de ha nem kéne bevásárolni, akkor elmennék sétálni, pl. parkba élvezném a napsütést vagy tényleg ruhákat vásárolnék :D
Ez jóóóóó. Azt fogom csinálni, amit az első írt, most készülök a Hádába turizni, meg egy jót kapucsínózni.
Most kezdte a bölcsit, egy hónap múlva megyek vissza dolgozni, addig "kiélvezem" az egyedüllétet.
Ugye milyen kis dolgoknak is tudunk örülni?
De tervezzük a férjemmel, hogy egy szabadnapot ő is kivesz, és elmegyünk kettesben fürödni, amíg a gyerkőcök oviban, bölcsiben vannak. Már ránk fér.
Nincs az a pénz, hogy én ma megmozduljak, dög fáradt vagyok :D
De tegyük fel, hogy teli vagyok energiával, és oda mennék, ahova csak akarok. Akkor elmennék valami jó koncertre, legalább egy éve nem voltam már. Mondjuk ennek nem igazán a gyerek az oka, hiszen a párommal bármikor itthon maradhat, de akár ketten is el tudunk menni, anyukám szívesen vigyáz rá. Csak vagy nincs olyan koncert, amire elmennék/elmennénk, vagy túl sokba kerül, meg hát a másik az, hogy az a régi társaság, akikkel mindig együtt mentem, már szétszéledt, majdnem mindenki külföldön van :( De ha egy ilyet össze lehetne hozni egyszer az életben, hogy a régi banda összejöjjön, és úgy elmenni valami jó koncertre, akkor simán mennék, az nagyon jó lenne :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!