Milyen név illik ehhez a vezetéknévhez?
Nem rég derült ki, hogy kisbabát várok :) Párommal gondolkozunk a neveken, de eszünkbe jutott, hogy esetleg aki unatkozik, segíthet nekünk keresgélni, ötletelni. Még nem tudjuk a nemét, így fiú és lány neveket is várunk! :)
A vezetéknév: Ladányi
Ötleteink vannak természetesen, lány nevek közül: Violetta/Violet, Lelle, Elíz
Fiú nevek közül pedig Vencel, Endre, Dénes
Nem tudom ezek közül melyik tetszik nektek, egy véleménynek, esetleg javaslatnak (új neveknek) is örülnénk! :)
Ladányi Alex
Ladányi Lilla
(ezek az én kedvenc neveim közül vannak, szerintem mennek a vezetéknévhez, de szubjektív vélemény) :)
Az ötleteitek közül: a Violetta és a Dénes szerintem, de a Vencel is szép név :)
-Ladányi Olivér
-Ladányi Noel
-Ladányi Lia
-Ladányi Natasa
Lány:
A Violetta helyett ahogy már előttem is írták, a Viola talán szebb lenne.
A Lellét én nem ajánlanám, nem tudom, más hogy van vele, de nekem nem tetszik, hogy két L-lel kezdődő név van egymás mellett - ergó alliteráció :)
Az Eliz helyett én inkább az Elzát javasolnám, ha már ezen az Elizabett-es vonalon vagyunk.
Fiú:
1. Endre
2. Vencel
3. Dénes
Új neveket nem igazán tudok mondani, mindenesetre remélem segítettem!
Na és persze boldog babavárást! :))
Egyből a Ladányi Lilla jutott eszembe, gyönyörűen alliterál. De jó lehet még szerintem a Laura, Lívia, Liliána.
A Lelle is jó lehetne, de a két e hang miatt olyan mekegős. :/
Én a helyetekben átnézném az L betűs neveket és ha ott van megfelelő, akkor onnan választanék. :)
Fiúnak Ladányi Levente vagy Ladányi László esetleg?
Ez egy de jó vezeték név már, könnyű hozzá illő nevet találni mert a legtöbb névvel teljesen passzol összecseng kipróbáltam párat és hülye nevek is más megvilágításba helyezi
Hagyományos nevekből ami nekem tetszik az a:
Márk Ádám Viktor - talán fiúból ez a legjobb ha választhattam volna én Viktor lettem volna Dénes vagyok amúgy és nem igazán szeretem mindig dani-ztak a dini meg hülye becenév endre még hagyján de a vencel hát az már nagyon jaj-jaj amíg nem késő szólok hogy érdekes választásoknak tűnnek. Szerinted tetszene a fiatoknak? pl. tinédzserként eltudod képzelni nem épp egy "laza-menő" név sokkal inkább külünc és nem a jó értelemben az endre meg olyan tanyasi-nyugdíjas feeling
hagyományosabb lánynevek közül már eleve becézve írom:
niki bianka kitti viki brigi eszti szilvi szabina heni evelin kriszti melinda laura enikő edina - ezek mind csajos nevek szerintem
nem igazán hagyományosból az ami nekem pl. nagyon tetszik:
gréta maja náomi noémi
Szerencsés kölyök nagyon mellé kell nyúlnotok hogy ne legyen jól csengő neve :)
Köszönjük szépen a sok-sok segítséget :) Ha fiú lesz a születendő babánk, akkor biztosan az Endre nevet fogja kapni :)
Lány nevek közül még nem sikerült választani, és ahelyett, hogy rövidülne a lista, egyre csak bővül..:) Jelenleg a Violett, Elíz, Lilla, Flóra, Emma Róza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!