Szülés után a hason maradt fölösleget milyen módszerre "tüntettétek" el?
Figyelt kérdés
2015. márc. 6. 13:23
1/6 anonim válasza:
Sok - sok tornával és egészséges étrenddel.
Leginkább gyümölcsöt és zöldséget ettem.
1,5 év alatt ment le a felesleges 45 kg, ami rajtam volt.
[105 kilóról fogytam, terhességet 75 kilóról kezdtem]
Még hátra van legalább 15 kiló, de már -10 kilónak is örülnék!
3/6 anonim válasza:
Helyi zsírégetés nem létezik. Fogyni mozgással és megfelelő étrenddel lehet, ami kifejezetten nem koplalás vagy egyoldalú táplálkozás.
4/6 anonim válasza:
Én diéta mellett minden nap csinálok hasizom gyakorlatot, leginkább bicskát.
5/6 anonim válasza:
Semmivel. 11 hete szültem,pont olyan a hasam mint szülés elött. Szerencsém volt/van :)
6/6 anonim válasza:
Diéta&fitness
Végig csináltam egy komplett diétás programot kb 8 hónapig tartott. Ez hetente fél-egy kiló fogyást jelentett. A diéta mellett minden másnap vagy futottam, vagy aerobicoztam. Helyi zsírégetés nincs. A diéta után életmódváltás következett, hogy ne hízzak vissza.
Most szültem a másodikat, szopi után feljött 15 kg, most kezdtem újra a programomat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!