Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Egy gyerek méretei alapján...

Egy gyerek méretei alapján nem lehet el képzelni, hogy milyen lehet?

Figyelt kérdés
Ruhát szeretnék meg irtam a méretet azt,hogy hány centi az eladó meg képet szeretne mert így nem tudja el képzelni.Én egy idegennek nem fogok képet küldeni a gyerekekről inkább nem kell a ruha.
2015. márc. 6. 11:56
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát azt, hogy milyen lehet nem tudnám elképzelni a méretei alapján, de a ruha eladásához nem is kell elképzelnem, hogy milyen a gyerek :), ha megadtál minden szükséges méretet, akkor annak elégnek kell lennie. De nem is értem a szituációt, hol vásárolnál? Nem az eladó mondja meg, hogy milyen ruhája van és az ennyi meg ennyi cm, hanem Te adod meg a gyereked méreteit? Varrni fogja?
2015. márc. 6. 12:41
 2/4 anonim ***** válasza:
Az, hogy mennyi idos, es milyen magas, eleg kellene legyen. En nem kuldenek kepet.
2015. márc. 6. 12:42
 3/4 anonim ***** válasza:
Lehet nem akart a súlyukra rákérdezni , hogy szeles vagy szűk fazont keresel. Vagy azt írtad 5 éves, 140-méret, és csodálkozik, nem hiszi el hogy akkora ruha kell a gyerekre, mert a 140-est egy 8-9 éves hordja.
2015. márc. 6. 13:17
 4/4 A kérdező kommentje:
Az olx en néztem,meg írtam,hogy 110-116os méret normál testalkatú,azért így egy 6évest el lehet képzelni,kor megadás nélkül is.Képet nem küldök semmi kép.
2015. márc. 6. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!