A 7 évesemnek diétáznia kell hányós vírus miatt. Van vmi ötletetek az uncsi keksz-tea-főtt krumplin kívül?
Figyelt kérdés
2015. márc. 5. 09:32
1/5 anonim válasza:
Ropi,abonett,zűrt és ásványvízzel hígított gyümölcs-és zöldséglevek, zöldség erőleves,rizsnyák-sárgarépa bébi ital,sárgarépa főzve, esetleg pürésítve, vizes burgonya- vagy sütőtökpüré, alma és birsalma kompót (pici mézzel), -püré, -leves, sült alma, vizes (olajmentes) búza- vagy kukoricadara, világosra pirított kenyér, pászka, puffasztott rizs, köles, buláta, stb...
2/5 anonim válasza:
Az első tök jókat írt.
Lányom ilyenkor babapiskótát majszol almapürével.
Vagy enyhén megvajazott abonett kenyeret.
De volt olyan is, hogy nem akart semmit enni-inni, és ekkor lefagyasztottam neki vízzel hígított gyümölcslevet kis adagokban, na azt szopogatta. :)
3/5 anonim válasza:
Most kaptam én is el... mondom elolvasom hátha van valami jó ötlet! Első IMÁDAT NEKED!! ❤
Köszi a kérdést is nagyon!!
13 hkm 😉
4/5 anonim válasza:
Első vagyok, akkor még nagyon jó a banán is, ha már kicsit jobban ehet főtt csirkehúst,száraz sajtot.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2015. márc. 5. 11:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!