M7-sen Bp és Velencei-tó közt hol érdemesen pelenkázó helységet keresni és hol nem?
Vácról megyünk és nem biztos, hogy a manó végig alussza az utat. Gyanítom meg kell majd állnunk, van arra McDonalds is.
Mi még sosem utaztunk vele messzire és pelenkázó helységben sem voltam még. Azt szeretném tudni, mely benzinkutaknál ne álljunk meg, hogy az első pelenkázó helység látogatás ne legyen rémálom. A kutas wc-k nagyon gázul szoktak kinézni, ezért tartok a pelenkázástól, viszont ahhoz hideg van, hogy az autóba pelusozzak.
Köszönöm. Sejtettem, hogy a kutas pelusozó nem fűtött, de mivel még nem voltam pelusozóba...Eddig csak lakásokban, vagy rendelőkben pelusoztam.
Oké, ha nem nyitom ki az autó ajtaját akkor nem lesz hideg a kocsiban. Hátsóülésre fixen betett babaülés mellett még le tudom fektetni a manót, talán elfér felhúzott lábbal, ez is oké. Csak magamat hova teszem a zárt kocsiban? Megjegyzem nem vagyok kicsi. Ti ilyenkor, hidegben is nyitott ajtó mellett pelusoztok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!