Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Gyermektartás! Nincs mit tenni?

Gyermektartás! Nincs mit tenni?

Figyelt kérdés
Bíróság meg volt, végrehajtó nem behajthatónak ítélte.Dolgozom ezért megelőlegezésre sem vagyok jogosult.Akkor ennyi megússza és soha nem kell fizetnie?
2015. márc. 4. 12:28
 1/4 anonim ***** válasza:
Mindenképpen a gyámhatósághoz tartozik ez, én úgy tudom, ha most nem tud fizetni, az halmozódik, és ahogy lesz bejelentett állása vonják valamennyire vissza menöleg is. De gyámhatóságot keresd fel a papírokkal.
2015. márc. 4. 13:04
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem nem! Rendorseg!

En tavaly megtettem, mert ekkora gerinctelen ferget meg nem hordott hatan a Fold. Nalunk az volt, hogy honapokon keresztül hitegetett, hogy majd következő honapban, majd következő honapban fizet... De csak azert, hogy nehogy elinditsam a letiltast a fizetesebol. Majd mikor latta, hogy nem veszem be a mesejet es elmentem intézni a tiltast, gyorsan kirugatta magat, hogy veletlenul se nyuljak a fizetesehez. Igy a tiltas sikertelen volt. Feketen elment valami masik ceghez dolgozni. A neven persze semmi nincs. Es beragtam. Elmentem a rendorsegre feljelentest tenni. Mivel masodszorra sem jelent meg az idezesen, elovezettettek. Persze fenyegetozott hogy elvagja ezert a torkomat.. De a lenyeg, hogy nem akart bortonbe kerulni ezert azota fizet. Milyen erdekes...

Megeri feljelentest tenni!

2015. márc. 4. 15:18
 3/4 A kérdező kommentje:
Azért fel lehet jelenteni, mert nem fizet? Oda megyek a rendőrségre, hogy szeretném feljelenteni mert nem fizet gyermektartást?
2015. márc. 4. 21:19
 4/4 A kérdező kommentje:
Nálam külföldön dolgozik az apuka,de dettó ugyanaz majd ekkor meg akkor fizet, most nincs pénze.Ő is meg mondta nem menne el itthon dolgozni, nehogymár annyit levonjanak.
2015. márc. 4. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!