Gyermektartás! Nincs mit tenni?
Nem nem! Rendorseg!
En tavaly megtettem, mert ekkora gerinctelen ferget meg nem hordott hatan a Fold. Nalunk az volt, hogy honapokon keresztül hitegetett, hogy majd következő honapban, majd következő honapban fizet... De csak azert, hogy nehogy elinditsam a letiltast a fizetesebol. Majd mikor latta, hogy nem veszem be a mesejet es elmentem intézni a tiltast, gyorsan kirugatta magat, hogy veletlenul se nyuljak a fizetesehez. Igy a tiltas sikertelen volt. Feketen elment valami masik ceghez dolgozni. A neven persze semmi nincs. Es beragtam. Elmentem a rendorsegre feljelentest tenni. Mivel masodszorra sem jelent meg az idezesen, elovezettettek. Persze fenyegetozott hogy elvagja ezert a torkomat.. De a lenyeg, hogy nem akart bortonbe kerulni ezert azota fizet. Milyen erdekes...
Megeri feljelentest tenni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!