Szulok 10 ev alatti gyerekkel! Ez mennyire normalis?
Figyelt kérdés
Noverem a 8 eves gyerekenek megengedi, hogy olyan filmeket nezzen, ahol ahol az oroszlan szettepi a gazellat, zebrat stb. Tehat termeszetfilmeket. Tudom, hogy ez a valosag, es vegulis ez nem tekintheto eroszaknak, hiszen az elelemert vadaszik, de engem tokre megvisel a latvany. :S Nem lesz ettol baja?2015. márc. 3. 15:46
2/10 anonim válasza:
dehogy lesz baja. max rosszat álmodik
3/10 anonim válasza:
Miért lenne baja? Én is ilyen filmeket néztem ilyen idős koromban, Attemborough-on nőttem fel, és nem lett semmi bajom -- ha csak az nem baj, hogy érdekel a természet, szeretem az állatokat, és valamivel többet is tudok róluk, mint egy átlagember. (Igaz, apám erdész volt, anyám meg tanyasi paraszt, tehát természetközeli családban nőttem fel eleve.)
4/10 A kérdező kommentje:
Ja persze ertem. Nekem nincs gyerekem, nem tudok mibol kiindulni, csak, hogy olyan veres meg minden, ezert gondoltam.
2015. márc. 3. 16:01
6/10 anonim válasza:
5 éves a kisfiam és imádja a természetfilmeket. még a minőségibb felvételek között is vannak bennük ilyen jelenetek is- semmi baja nincs tőle és pontosan érti, tudja már, hogy a természet ilyen.
A 8 éves elég érett már ehhez szerintem.
Sokkal jobb alternatívának tartom több okból is, mint az akciófilmeket vagy a CSI-t ennyi idősen :)
7/10 anonim válasza:
Dehogy lesz baja. Az en 4 eves lanyom vampirokat meg zombikat nez. Semmi baja nincs :)
8/10 anonim válasza:
ezért akar már 9 éve állatorvos lenni a nagylányom
mert kicsi kora óta természetfilmet néz :-)
hidd el semmi baja nem lesz tőle
9/10 A kérdező kommentje:
Oke koszonom a valaszokat :)
2015. márc. 3. 18:40
10/10 anonim válasza:
8-9 évesen már valószínűleg hallott a táplálékláncról,így nem lesz baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!