Egészségügyi kaparásom lesz. Az milyen?
Figyelt kérdés
Hamarosan lesz egy kaparásom, igazából nem tudom mire számítsak. Persze az orvos tájékoztatott, de tapasztalatokra lennék kíváncsi. Altatásban fogják csinálni egyik reggel és már délután mehetek is haza. A beavatkozás után milyen érzés lesz? Mosdóba ugyanúgy ki fogok tudni menni? Utána itthon magam körül és a babám körül (2hónapos kislányom van) el fogok tudni végződni?2015. febr. 25. 14:58
1/3 anonim válasza:
Emlékszel még mi történt szülés után? Persze ha hüvelyi úton szültél... Akkor is végeznek egy küretet, és a gátmetszés kivételével hasonlóan fogod magad érezni.
2/3 A kérdező kommentje:
Császármetszés volt, úgyhogy sajnos nem tudom milyen a sima szülés utáni érzés.
2015. febr. 25. 15:07
3/3 anonim válasza:
Nekem volt pár éve.
Én tudtam menni, mindent el tudtam végezni, akkor 2 éves volt a legkisebb fiam. Igaz, hogy pár napig nagyon erősen véreztem és néha szédültem.
Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!