Ha csak egy egészségügyi kaparásom lenne akkor is csinálnak lamináriás tágitást? Még nem szültem de sajnos egy ilyen mütétem lesz .
Igen mindenképp kell tágítás. Laminár pálcát helyeznek fel, amely nedvesség hatására megduzzad, ez 6-8 óra alatt kitágítja a méhnyakat. Nagyon kellemetlen szúró érzés. Utána én nagyon görcsöltem (erős mensis görcs) és hánytam is. Eü okból kellett nem ab. volt. Nagyon féltem hogy nem tudok majd kihordani egy terhességet, de gond nélkül kihordtam.
Készülj rá a fájdalomra és akkor nem lesz olyan vészes.
Szia.
Nekem is volt és nem kaptam semmilyen tágítót.Annyi volt hogy az orvos bejött és közölte hogy fél óra és visznek műteni.
Ha van idő feltenni a tágítót felteszik és ha nem szültél akkor.
Nem akarok senkit ijesztgetni, nekem alig tudták feltenni és annyira fájt, hogy utána nem tudtam a saját lábamon visszamenni a kórterembe, majdnem elájultam. Amikor tágult, az már nem fájt. (missed ab.-om volt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!