Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Egyedül vagyok gyerekkel. úgy...

Egyedül vagyok gyerekkel. úgy néz ki lenne munkám, ráadásul a MÁK-nál áprilistól. A gyerek csak máj-ban lesz egy éves. Segítség nincs. Csóró vagyok és még nem is tudom hogy dolgozzak?

Figyelt kérdés

teljesen elvagyok keseredve, minden családtagom folyamatosan zsarol, hogy nem szép, hogy segítséget kérek, menjek dolgozni, jelentkeztem e már valahova stb.

jelentkezem. hívtak is, várnak..

és felénk egyáltalán nem könnyű munkát találni.

pláne olyat, ami majd egyezik a bölcsi nyitvatartással, vagy fogadási idővel.

gondoltam majd így munkanélkül beszoktatom valahogy valahova a rendszeres gyermekvédelmivel.

habár munka nélkül ez is nehéz lenne, mert gondolom beszoktatásra nem is kapok semmi segítséget és nem csak az étkezési költség van úgy hallottam.

gyerektartást sem kapok, mert nem tudok gyermekelhelyezésit sem indítani, mert nem engednek be gyerekkel a bíróságra.

amúgy meg egy percet sem volt még nélkülem a kicsi. és nem is bíro lelileg sem másra hagyni, mert senki nem vigyáz rá. álltatják, járatják, tömik minden olyannal, amit nem szabad, meg volt pl bnőm, ha köhintett a kicsi, rászólt, hogy ne köhögj..másnál leesett az ágyról, miközben direkt felhívtam a figyelmet, hogy már úszik, mászik, fokozottabban kell figyelni, valahol meg szoivacsdarabot evett, a kakájában láttam viszont. mindezek olyan pillanatokban történtek, amikor pont nem voltam jelen, órák hosszára soha nem hagytam senkire még, de ezek után csodálnám azt is, ha élve megúszná, ha valakire egy napra hagynám..

nagyon ideges vagyok, és küldenem kellene az erkölcsit meg egyebeket, semmit nem tudok intézni, mert a gyerek is iért ne, pont most nyűglődős, nem alszik el, kicserélem a pelust, következő pillanatban teledurrantja, persze miután felöltztettem, a védőnő félreért, mire megmagyaráznám, leteszi a telot, így nem azt fogja hozni amit kértem, egységem persze nincs visszahívni és még pénzbe is fog kerülni(recept kellett volna csak, ő a doki asszisztense is, erre közli, rendben hozok krémet, és LETESZI a telot.

nem birom már, minden összejön, semmi nem megy

kérlek segítsetek

2015. febr. 23. 12:08
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
pont hogy a levelezőrendszer miatt nem tudom lemondani a munkát most
2015. febr. 23. 13:28
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem szabad lemondani a munkát, semmi garancia nincs arra, hogy az év 2. felében még meglesz ez a lehetőség. Menj el dolgozni, örülj, mint majom a farkának, hogy találtál munkát, ráadásul a közszférában /MAgyar Államkincstár/, az még mindig a legmegbízhatóbb, nyugdíjas munkahelyek egyike. Tudom, miről beszélek, én is a közigazgatásban dolgozom, most vagyok itthon a 2. babánkkal, kapom a fizum plusz a gyedet, és várnak vissza dolgozni bármikor. Szval.ne baltázd el a lehetőséget!

A gyereket átmenetileg bízd valakire, ne aggódj, nem fog baja esni! Amikor oedig be tudod adni bölcsibe, add be!

2015. febr. 23. 13:42
 13/21 A kérdező kommentje:

annyit szerencsétlenkedtem, regiztem másik levelezőbe is, szóval hirtelen másoltamküldtem, mert közben a gyerek egyfolytában sírt, kapkodtam is, szóval elment az asor, hogy az év 2.felében tudok kezdeni :(

most írja rájuk, hogy inkább megoldom?

2015. febr. 23. 14:25
 14/21 A kérdező kommentje:
írtam még egyet, hogy ha muszáj, megoldom a gyermekelhelyezést. (persze szépen megfogalmazva)
2015. febr. 23. 14:29
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Menj el dolgozni kerdezo nyugodtan aprilistol ha megtudod oldani a beszoktatasi idoszakot. Nem rosszindulatbol irom de szerintem rad is fer. Feszultnek tunsz nagyon es hidd el a munkahely jot fog tenni anyagilag meg mashogyan is. Minden kezdet nehez de majd ha a kisfiad beszokott a bolcsibe es te is belerazodsz a munkaba meglatod minden helyreall. A bolcsi nem egy szornyu hely. Kisfiam is 11 honaposan kezdete, nekunk is anyagi gondjaim voltak es ugyan ugy mint te en sem akartam elszalasztani egy munkahelyet. Es mennyire de mennyire jol tettem. A kisfiam azota mar 5 eves es nekem azota is megvan a munkam amit nagyon szeretek. Az eletem egyik legjobb dontese volt, hogy elvallatam ezt a munkat. Az eszemre hallgattam. Nehez volt a beszoktatas, stresszes egy idoszak volt de visszanezve ma sem csinalnam maskent. Nezz a jovobe es ne csak arra gondolj, hogy mennyire rossz az elvalas es nehez. Kaptal egy jo lehetoseget amivel a sajat es a gyereked eletet is jobba teheted hosszu tavon. Ilyenkor egy anyanak felre kell tennie azt, hogy mit erez es el kell valamilyen szinten engedni a gyereket bolcsibe. A kisfiamnak az egvilagon semmi gondja nem volt a bolcsibe. Kiegyensulyozott, ugyes, talpraesett, okos kisfiu. Nem is emlekszik az elso 1-2 evere a bolcsibol. Ne aggodj emiatt, csak a kezdet nehez. Szedd oszze egy kicsit magad es gondolj a jovodre. Minden jot kivanok nektek.
2015. febr. 23. 15:07
 16/21 A kérdező kommentje:

köszi, kicsit megnyugodtam

most már csak a MÁK-on múlik

2015. febr. 23. 15:35
 17/21 A kérdező kommentje:

helyreállt a levelező, csak gondoltam megírom, hogy így megláttam, hogy az elküldöttekben van, nem is egyszer...

szóval össz 3 önéletrajzomat kapták meg, plusz egy módosítást.

hát ha ezek után komolyan vesznek...

2015. febr. 23. 21:36
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Igen biztosan komolyabban vesznek.Ha most kuldted el az oneletrajzod, akkor ez csak allashirdetes, nem ajanlat-ne idegeskedj elore olyanon ami majd lehet esetleg. Par orat kibir egy gyerek barhol. Az en lanyom 10 honaposan lett bolcsis semmi baja nincs.Okos ugyes 2 eves mar. Ne szalaszd el a lehetoseget mas velemenye miatt...
2015. febr. 24. 06:40
 19/21 A kérdező kommentje:

nem csupán hirdetés, mert már egyszer amikor elküldtem (rossz címre, a mák-hoz)maga a MÁK hívott fel, hogy várják az önéletrajzom, csak hivatalosan nem tudják így befogadni, legyek szíves erre meg erre a címre átküldeni.

szóval úgy néz ki, érdeklem őket

2015. febr. 24. 11:56
 20/21 anonim ***** válasza:
Mi van veled, kérdező?
2016. febr. 28. 16:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!