Egyedül vagyok gyerekkel. úgy néz ki lenne munkám, ráadásul a MÁK-nál áprilistól. A gyerek csak máj-ban lesz egy éves. Segítség nincs. Csóró vagyok és még nem is tudom hogy dolgozzak?
teljesen elvagyok keseredve, minden családtagom folyamatosan zsarol, hogy nem szép, hogy segítséget kérek, menjek dolgozni, jelentkeztem e már valahova stb.
jelentkezem. hívtak is, várnak..
és felénk egyáltalán nem könnyű munkát találni.
pláne olyat, ami majd egyezik a bölcsi nyitvatartással, vagy fogadási idővel.
gondoltam majd így munkanélkül beszoktatom valahogy valahova a rendszeres gyermekvédelmivel.
habár munka nélkül ez is nehéz lenne, mert gondolom beszoktatásra nem is kapok semmi segítséget és nem csak az étkezési költség van úgy hallottam.
gyerektartást sem kapok, mert nem tudok gyermekelhelyezésit sem indítani, mert nem engednek be gyerekkel a bíróságra.
amúgy meg egy percet sem volt még nélkülem a kicsi. és nem is bíro lelileg sem másra hagyni, mert senki nem vigyáz rá. álltatják, járatják, tömik minden olyannal, amit nem szabad, meg volt pl bnőm, ha köhintett a kicsi, rászólt, hogy ne köhögj..másnál leesett az ágyról, miközben direkt felhívtam a figyelmet, hogy már úszik, mászik, fokozottabban kell figyelni, valahol meg szoivacsdarabot evett, a kakájában láttam viszont. mindezek olyan pillanatokban történtek, amikor pont nem voltam jelen, órák hosszára soha nem hagytam senkire még, de ezek után csodálnám azt is, ha élve megúszná, ha valakire egy napra hagynám..
nagyon ideges vagyok, és küldenem kellene az erkölcsit meg egyebeket, semmit nem tudok intézni, mert a gyerek is iért ne, pont most nyűglődős, nem alszik el, kicserélem a pelust, következő pillanatban teledurrantja, persze miután felöltztettem, a védőnő félreért, mire megmagyaráznám, leteszi a telot, így nem azt fogja hozni amit kértem, egységem persze nincs visszahívni és még pénzbe is fog kerülni(recept kellett volna csak, ő a doki asszisztense is, erre közli, rendben hozok krémet, és LETESZI a telot.
nem birom már, minden összejön, semmi nem megy
kérlek segítsetek
Nem szabad lemondani a munkát, semmi garancia nincs arra, hogy az év 2. felében még meglesz ez a lehetőség. Menj el dolgozni, örülj, mint majom a farkának, hogy találtál munkát, ráadásul a közszférában /MAgyar Államkincstár/, az még mindig a legmegbízhatóbb, nyugdíjas munkahelyek egyike. Tudom, miről beszélek, én is a közigazgatásban dolgozom, most vagyok itthon a 2. babánkkal, kapom a fizum plusz a gyedet, és várnak vissza dolgozni bármikor. Szval.ne baltázd el a lehetőséget!
A gyereket átmenetileg bízd valakire, ne aggódj, nem fog baja esni! Amikor oedig be tudod adni bölcsibe, add be!
annyit szerencsétlenkedtem, regiztem másik levelezőbe is, szóval hirtelen másoltamküldtem, mert közben a gyerek egyfolytában sírt, kapkodtam is, szóval elment az asor, hogy az év 2.felében tudok kezdeni :(
most írja rájuk, hogy inkább megoldom?
köszi, kicsit megnyugodtam
most már csak a MÁK-on múlik
helyreállt a levelező, csak gondoltam megírom, hogy így megláttam, hogy az elküldöttekben van, nem is egyszer...
szóval össz 3 önéletrajzomat kapták meg, plusz egy módosítást.
hát ha ezek után komolyan vesznek...
nem csupán hirdetés, mert már egyszer amikor elküldtem (rossz címre, a mák-hoz)maga a MÁK hívott fel, hogy várják az önéletrajzom, csak hivatalosan nem tudják így befogadni, legyek szíves erre meg erre a címre átküldeni.
szóval úgy néz ki, érdeklem őket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!