Pénteken lesz 6 hete hogy szültem, s már abba maradt a gyermekágyi vérzésem, kb 5 napig semmi nem volt már. Pár napja (kb.3) viszont visszatért, piros élénk vér s ma a legerősebb, ez hogy lehet?
Figyelt kérdés
2015. febr. 23. 10:55
1/5 anonim válasza:
Nem lehet hogy menstruálsz? Simán előfordulhat.
2/5 anonim válasza:
Én a szülés után mindösszesen 3 napig véreztem, de utána 5 héttel már menstruáltam szóval szerinem nálad is ez a helyzet.
3/5 anonim válasza:
Nekem kb. 5 hétig volt gyermekágyi vérzésem, az utolsó két hét már inkább csak pecsételés.
A 7. hétre sikerült a dokival időpontot egyeztetni, egy hétfői napra, erre vasárnap újra vérezni kezdtem, igaz, sokkal gyengébben, mint a régi rendes menzesz. Akkor felhívtam és ő is megerősítette, hogy ez már menstruáció lesz. Igaza is volt.
Szóval simán lehet, hogy máris megjött a menzeszed.
Persze, azért figyeld magad, ha lázas leszel, nagy fájdalmaid vannak, akkor irány a doki, mert fertőzés is lehet. (De ismétlem, szerintem nem az.)
4/5 anonim válasza:
Lehet, hogy ez már menstruáció, én 3 hétig véreztem szülés után, ezután 3 héttel meg már meg is jött, pedig szoptattam, 16 hónapig.
5/5 anonim válasza:
Nekem pontosan 6 héttel szülés után megjött, szóval szerintem Nálad is ez van. (én nem tudtam sokáig szoptatni sajnos)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!