Mit gondoltok az Adrián névről?
Figyelt kérdés
Tényleg csak véleményt szeretnék, mert már fix a dolog, fél éves a fiam :) csak érdekelne. köszi.2015. febr. 23. 07:45
11/15 anonim válasza:
Nekem tetszik :)
de mivel én Adrienn vagyok, így nem adnám, ha lenne még egy fiam :)
12/15 anonim válasza:
Köszi, 9-es válaszoló ;) előző voltam XD
13/15 A kérdező kommentje:
Köszi neked is :)
Azért is gondoltam hogy rákérdezek itt, tőletek mivel elég ritka név...és hogy az Adriennel eléggé "egyforma".
mikor megtudtuk hogy fiúnk lesz teljesen tanácstalan voltam és a férjem dobta fel ezt a nevet. azonnal megtetszett olyan különlegesnek éreztem. :) még gondolkodtunk a Gergőn. de végig az Adrián volt a befutó.
2015. febr. 23. 12:16
14/15 anonim válasza:
Bocsi de nekem nagyon adriennes. De vannak fényévekkel rosszabb nevek is!
15/15 anonim válasza:
Nekem alapvetően tetszik ez a név, mert nem ősrégi elavult, és nem is a mai modern vackok. Mivel az én nevem Adrienn, ezért fel sem merült...
de maga a név kifejezetten tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!