Henrietta és Hajnalka nevek ikerpárnak?
Figyelt kérdés
Úgy néz ki, hogy lányaink lesznek, és ezekre gondoltunk. Szerintetek zavaró lenne az összecsengő "H"?2015. febr. 23. 00:50
11/13 anonim válasza:
Off: Nem hiszem, hogy a mai babákat felnőve pont a Familia Kft-vel valamelyik szereplőjével azonosítanák. Egyébként meg nagyon sok névnél lehetne film- vagy mesehősre vagy márkanévre asszociálni.
12/13 anonim válasza:
Szerintem jó választás. Mindkét név szép önállóan is, becézhetőek, nem túl gyakoriak manapság, de nem is furcsák. A becenév valóban kicsit hasonló (Heni és Hajni), de azért még nem vészes.
Ha ez tetszik nektek, szerintem jó. :)
13/13 anonim válasza:
Szerintem is szép nevek, bár én, ha ikreim lennének, nem azonos kezdőbetűs neveket keresnék (legalábbis nem az lenne a fő cél, amúgy jópofa, nem zavaró az összecsengő H), hanem ahogy az egyik hozzászóló írta: azonos eredetűt, mert ugyan gyönyörű nevek, ne érts félre, de nem egyenrangúak. A Henrietta latin eredetű, míg a Hajnalka magyar, ez a különbség pedig engem zavarna.
Ennek ellenére ha neked tetszenek a nevek, add ezeket a lányaidnak :) Sok boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!