Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Aki maga után fizeti a TB-t...

Aki maga után fizeti a TB-t az segítsen!?

Figyelt kérdés
Gyesen vagyok itthon 2008óta és elötte magam után fizettem a TB-t.Telefonáltam az Apehnak és azt mondták le kell íratkoznom.Ki kell töltenem egy T-11 módósítót,de én ezt nem találom az oldalon.Tudtok segíteni mit kell kitöltenem és,hogy hanyas modósító is az?
2010. febr. 12. 21:13
 1/6 anonim ***** válasza:
az a legegyszerűbb, ha bemész az APEHhoz és ott kérsz egy nyomtatványt. nekem is azt mondták, hogy ki tudom nyomtatni, de le kell tölteni hozzá egy programot...stb. nekik meg ez a dolguk. már nem tudom, melyik részt kell kitölteni, de ugyanaz a nyomt., amit a bejelentéshez használtál.
2010. febr. 12. 21:21
 2/6 anonim ***** válasza:
2010. febr. 12. 21:27
 3/6 anonim ***** válasza:

Ugyanazt a nyomtatványt, amin be kell jelentkezni, csak itt a változás bejelentést kell beikszelni, akkor enged a megfelelő helyre a program.

Ha végképp nem boldogulsz vele, írj privit és holnap meg tudom nézni, hogy kell kitölteni.

2 példányban küld be!

2010. febr. 12. 22:02
 4/6 anonim ***** válasza:
boccs. küldd
2010. febr. 12. 22:02
 5/6 anonim ***** válasza:
Ugyanazt kell kitölteni, mint amikor bejelentkeztél, csak a B oldalt. Pontosan ez a 09T1011es nyomtatvány, Adat- és változásbejelentő lap(egészségügyi szolgáltatási járulék fizetésére kötelezettek részére). Ennek van egy A és egy B oldala. Az A oldalt töltötted ki, mikor kérted, hogy magad után fizess, most pedig a B oldalt kell. Azon belül is az 1. es részt. "Alulírott e nyilatkozattal arra vonatkozóan teszek bejelentést, hogy ........ (baba születési dátuma)-tól kezdődően nem vagyok köteles egyészségügyi szolgáltatlási járulékot fizetni. A járulékfizetési kötelezettség megszűnésének oka: (kötelezően kitöltendő) és van ott egy rublika, abba 3mast kell írni. 2 példányban beküldeni az Apehhez. Az egyiket majd visszaküldik.
2010. febr. 13. 09:42
 6/6 anonim ***** válasza:
És mivel gyes alatt nem kell fizetni, vissza lehet igényelni a gyes alatt befizetett pénzt egy másik nyomtatványon. Hívd fel az apehot és kérdezz rá konkrétan!
2010. febr. 13. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!