Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti mit tennétek ha a pap...

Ti mit tennétek ha a pap olyasmiről beszélne a beszélne a keresztelőn, ami nem csak hogy nem odaillő téma, se ráadásul az elveitekkel ellentétes?

Figyelt kérdés
2015. febr. 22. 14:58
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
73%

"ráadásul az elveitekkel ellentétes"

Mi ellentétes a te elveiddel? Az hogy biszex vagy és ezt mondta a pap? Hát...vállald fel :)

2015. febr. 22. 17:20
 22/40 anonim ***** válasza:
100%
Írd már le, konkrétan mit mondott!
2015. febr. 22. 17:23
 23/40 anonim ***** válasza:
29%

Ha meg nem jottel volna ra a hit a vallas a kereszteny egyhaz tobb ezer eve ugyanazt vallja amit a biblia ir.

A biblia pedig leirja tobbszor is homoszexualitas BUN

Soha nem fogja az egyhaz a TE elveidet vallani ez tuti.

Ami a lenyeg band meg hogy novel volt szexualis kapcsolatod ismerd be hogy ez bun Isten szemeben es szeresd A FERJED .

eGYSZERU MINT A SZOG bun bunbanat bunbocsanat.

2015. febr. 22. 17:37
 24/40 A kérdező kommentje:

Az csak ráadás (erre utal a "ráadásul" szó a kérdésben) hogy az elveimmel ellentétes.

Ami igazándiból felkavart, hogy egy KERESZTELŐN kell ezt a témát boncolgatni.

Elfogadom a hogy ő erről mit gondol, de egyértelműen nem épp témához illő, hogy a homoszexualitásról tart prédikációt.

Amúgy sehol nem írtam, hogy katolikus vagyok.

2015. febr. 22. 17:50
 25/40 anonim ***** válasza:
28%

ha nem vagy katolikus mi a fenenek kereszteled meg a gyereked?

Hogy fogod katolikus hit szerint istenben nevelni?

a keresztelo lenyege az hogy igered a gyereked hitben az egyhaz erkolcse szerint neveled

2015. febr. 22. 18:27
 26/40 anonim ***** válasza:
13%
???utolsó,te is pompásan ismered a vallásokat
2015. febr. 22. 18:32
 27/40 anonim ***** válasza:
78%
Én az esküvői szertartásokon szoktam magamban nevetni, amikor az anyakönyvvezető nyomja a zagyvaságait. Főleg amikor olyanokra tér ki jó részletességgel, hogy a pár most elhagyja a szülői házat hogy egymással élhessenek. A legtöbb pár már rég elhagyja a szülői házat, mire házasságra sor kerül. Persze tudom, hogy vannak, akik nem, de nem lehetne ezt a szöveget nekik hagyni?
2015. febr. 22. 21:17
 28/40 anonim ***** válasza:

Kérdező: Lépj túl rajta. Ha nem tudja, hogy biszex vagy akkor csak egyszerűen ez a téma jött neki elő és kész. Képesek bármiről beszélni.

A barátnőm anno a Kuvaiti olajháborúról hallgatott közel fél órás előadást a paptól az esküvői szertartásán.

Ezek után már semmin nem csodálkozom. Te se tedd :D

Ha még szeretnél gyereket és meg is keresztelteted akkor kérd meg, hogy arról beszéljen amiről ti szeretnétek: anyaságról, testvérségről, vagy bármi ide illő témáról ami neki is, nektek is tetszik. vonjátok be, kérjétek ki a véleményét, legyen tisztázva előre.

2015. febr. 23. 09:48
 29/40 anonim ***** válasza:
32%

Kérdező, ez nem csak a papod véleménye, igazából ez a kirekesztő vélemény áll a Bibliában is. Ezek a papok meg abból prédikálnak.

Én megértem, miért esett rosszul neked, én többek közt ezért is vetem meg a keresztény vallást (pár a pápát tisztelem azért, amit a melegek mellett kinyilatkozott), és nem gyakorlom, hiába kereszteltek meg. Istenben hiszek, de nem a kirekesztő Istenben.

Tehát következetesen én nem viszem olyan templomba a gyerekem, ahol olyan dologért megvetnek embereket, amiről nem tehetnek.

Én nem vagyok biszex, de leszbikus, de a melegeket támogatom, sok meleg barátom van. Tehát maximálisan nekem is az elveimmel ellentétes ez a szemlélet, amit a papotok is képvisel.

2015. febr. 23. 11:41
 30/40 anonim ***** válasza:

Amúgy erre gondolok, hogy emiatt tisztelem:

[link]

2015. febr. 23. 11:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!