Ti mit tennétek ha a pap olyasmiről beszélne a beszélne a keresztelőn, ami nem csak hogy nem odaillő téma, se ráadásul az elveitekkel ellentétes?
"ráadásul az elveitekkel ellentétes"
Mi ellentétes a te elveiddel? Az hogy biszex vagy és ezt mondta a pap? Hát...vállald fel :)
Ha meg nem jottel volna ra a hit a vallas a kereszteny egyhaz tobb ezer eve ugyanazt vallja amit a biblia ir.
A biblia pedig leirja tobbszor is homoszexualitas BUN
Soha nem fogja az egyhaz a TE elveidet vallani ez tuti.
Ami a lenyeg band meg hogy novel volt szexualis kapcsolatod ismerd be hogy ez bun Isten szemeben es szeresd A FERJED .
eGYSZERU MINT A SZOG bun bunbanat bunbocsanat.
Az csak ráadás (erre utal a "ráadásul" szó a kérdésben) hogy az elveimmel ellentétes.
Ami igazándiból felkavart, hogy egy KERESZTELŐN kell ezt a témát boncolgatni.
Elfogadom a hogy ő erről mit gondol, de egyértelműen nem épp témához illő, hogy a homoszexualitásról tart prédikációt.
Amúgy sehol nem írtam, hogy katolikus vagyok.
ha nem vagy katolikus mi a fenenek kereszteled meg a gyereked?
Hogy fogod katolikus hit szerint istenben nevelni?
a keresztelo lenyege az hogy igered a gyereked hitben az egyhaz erkolcse szerint neveled
Kérdező: Lépj túl rajta. Ha nem tudja, hogy biszex vagy akkor csak egyszerűen ez a téma jött neki elő és kész. Képesek bármiről beszélni.
A barátnőm anno a Kuvaiti olajháborúról hallgatott közel fél órás előadást a paptól az esküvői szertartásán.
Ezek után már semmin nem csodálkozom. Te se tedd :D
Ha még szeretnél gyereket és meg is keresztelteted akkor kérd meg, hogy arról beszéljen amiről ti szeretnétek: anyaságról, testvérségről, vagy bármi ide illő témáról ami neki is, nektek is tetszik. vonjátok be, kérjétek ki a véleményét, legyen tisztázva előre.
Kérdező, ez nem csak a papod véleménye, igazából ez a kirekesztő vélemény áll a Bibliában is. Ezek a papok meg abból prédikálnak.
Én megértem, miért esett rosszul neked, én többek közt ezért is vetem meg a keresztény vallást (pár a pápát tisztelem azért, amit a melegek mellett kinyilatkozott), és nem gyakorlom, hiába kereszteltek meg. Istenben hiszek, de nem a kirekesztő Istenben.
Tehát következetesen én nem viszem olyan templomba a gyerekem, ahol olyan dologért megvetnek embereket, amiről nem tehetnek.
Én nem vagyok biszex, de leszbikus, de a melegeket támogatom, sok meleg barátom van. Tehát maximálisan nekem is az elveimmel ellentétes ez a szemlélet, amit a papotok is képvisel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!