Anyukäk miert vagytok ennyire gonoszak egymässal?
Kérdező te meg miért vagy ilyen naiv?
Értelmes kérdésnél értelmes véleménycsere van. Ha buta kérdés van, tele hibával, ökögve-bakogva-bagadozva megfogalmazva a jó nagy butaság, na ott tuti nem lesz béke, mert a butaság irritáló egy értelmes embernek.
Lehet, hogy velem van a gond, de én úgy értelmeztem a kérdést, hogy a kérdező azt nem bírja, ha valamelyik mindentudó anyuka anélkül áll naki osztani az észt, hogy a véleményét kérdezték volna.
Nekem még csak pár hét múlva fog megszületni a lányom, de már most kapom a kéretlen jótanácsokat.
Például olyasmiket vágnak a fejemhez egyes anyukák, hogy "ha félsz a szüléstől, akkor rossz anya leszel, mert később majd nem lesz kedved felkelni a síró babához éjszaka, szerintem menj sürgősen pszichológushoz", "ha nem akarod minden egyes étkezés előtt és után lemérni a babát, csak napi egyszer, akkor lusta dög vagy", "márpedig egy ágyban kell aludnod a babával, ha külön ágyba/szobába akarod fektetni, akkor minek kellett neked egyáltalán gyerek, azért hogy lepasszold?", stb, stb.
Mondom, nekem ez jött le a kérdésből, hogy a kérdező ezekre a beszólásokra gondol. De ti már rögtön támadjátok, meg bunkó stílusban kioktatjátok, hogy minek kérdezi meg más véleményét, ha nem tetszik neki a válasz. Pedig ő egy szóval sem említette, hogy bármiben tanácsot kért volna bárkitől. És ezzel a reakcióval már alá is támasztottátok, hogy a kérdezőnek sajnos igaza van.
Lehet lepontozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!