András vagy Péter?
Nektek melyik név tetszik jobban? Nem döntést várok tőletek, csak érdekel pár kívülálló szem véleménye :)
Hogy őszinte legyek, nekem az András jobban tetszik, a párom viszont a Péterre voksol (ami szintén tetszik nekem is, szóval ez a része nem probléma). Az egyedüli bajom az Andrással, hogy úgy érzem, nem passzol a vezetéknévhez, ami Egressy. Az az érzésem, hogy az E-vel kezdődő vezetéknév valahogy üti az A-val kezdődő keresztnevet (ezt nem tudom megmagyarázni, csak valami berögződés -- tudom, sose legyen nagyobb gondom az életben :) )
Ti mit gondoltok? Butaságokon agyalunk, vagy tényleg nem hangzik jól? Felmerült még lehetőségként a Bálint, de azt túl lágynak, kicsit femininnek érzem (lehet, hogy ez is butaság, már nem tudom).
Köszönöm a segítséget! :)
Egressy Péter tetszik a legjobban. :)
Amúgy egyetértek mindennel amit leírtál a kérdésben. :D
De nálam nem a kezdőbetű, ami üti az Andrást, hanem a két S hang valahogy furcsa, hogy mindkettőben ott van.
Ez a kislegény most legyen András, aztán majd, ha esetleg lesz kisöccse ő meg Péter.
Régebben nekem volt ilyen elmeroggyanásom, hogy kitaláltam "testvérneveket", és az egyik párosom az András-Péter volt. És mindig az András volt a bátty.
Persze mostanra már kinőttem belőle. :)
Bocsi az off-ért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!