Hallottam most hogy lehet colat adni a gyerekeknek hányásra? Jót tesz?
Jót persze, csak tegyél bele egy kis vodkát és sört is...
Kitől hallottad ezt az "okosságot"?
amúgy mekkora a gyermek?
Én soha nem adtam a gyerekemnek colat!!!!!!!!
Most hallottam egyik ismerősömtől hogy hányt neki a pici(17 hónapos)és a doki javasolta neki.Ezerrel elcsodálkoztam rajta,mert ilyet még nem hallottam.De megvádolhatni nem vádolhatam meg,hogy ez hazugság ha elvileg a doki is azt javasolta.Csak érdekesnek találtam és kíváncsi voltam tudtok e valamit ezzel kapcsolatba.Nem akarok a gyermekemmel vodkát itatni(nem értem miért nem lehet normálisan válaszolni)!!!!Amúgy még ha a doki is mondana ilyet akkor sem adnék én személy szerint colat a gyereknek.
(Na, gondoltam, hogy páran már leszedték a kérdező fejét.)
Ezt a tanácsot már én is hallottam, ráadásul klinikai (gasztroenterológus!!) gyerekorvostól. Szóval mégsem lehet akkora baromság.
Nekünk az orvos javasolta.Hidegen,ki kell keverni belőle a szénsavat,és csak a Coca cola jó.Kiskanalanként kell adni,óvatosan.És tényleg használ.(Nyugi,nem fog a gyerek benyomni belőle fél litert.:))
""Népi megfigyelés", de a gyakorlatban látjuk a hatásosságát, hogy a hideg, buborékmentes kóla csillapítja a hányingert, emellett megfelelő mennyiségű cukrot is tartalmaz. Érdemes tehát a gyermekkel 1-2 dl hideg kólát itatni buborék kikeverését követően."
Ez a Heim Pál kórház oldalán van,el is olvashatod:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!