Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A régebbi nevekből melyik...

A régebbi nevekből melyik tetszik nektek?

Figyelt kérdés

Pl.Gábor, János, László, Péter, Zoltán, Zsolt stb.

Valaki adott ilyen nevet és nem a mostani ujjabb neveket?

Pl.Boldizsár, Villő, Hanna stb.

2015. febr. 18. 11:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Az èn kisfiam Sándor, hát mit mondjak kaptam hideget-meleget, hogy nem modern nevet adok a gyermekemnek. Apa után kapta, ès nem mellesleg tetszik is nekünk. Egyèbkènt is a "règi" nevek pártolòja vagyok, a kedvenceim: Zsolt, Pèter, Zoltán, Lászlò.
2015. febr. 18. 13:49
 12/15 anonim ***** válasza:

Hagyományosabbak közül fiúból tetszikaz

István (csak ne legyen Pisti, meg Pityuka)

Tamás

Mátyás (nagy kedvencem)

Katalin, de inkább csak Kata

Mária (ha nem Marcsizzák, hanem mondjuk Maricának becézik)

Júlia (de csak az eredei formájában)

Szerintem az a baj, hogy sok hagyományos nevet tolnak el a becézéssel.

2015. febr. 18. 15:29
 13/15 anonim ***** válasza:

Én értem mire gondol a kérdező.

Nekem fiúból a Vilmos, Gábor, János, Mátyás nevek tetszenek, lányból pedig a Júlia, Szilvia, Éva, Ilona tetszenek.

2015. febr. 18. 15:57
 14/15 anonim ***** válasza:

Fiú nevek közül a János, Endre, Ervin, Ábrahám, László, Lukács, Pongrác, Simon, Tivadar, Vince, Zsigmond tetszik leginkább, némelyiket kimondottan adnám is a leendő fiamnak, de a páromnak nem tetszenek, viszont van olyan, ami mindkettőnknek tetszik, de azok meg inkább modernebbek.

Lány nevek közül Márta, Irén, Ágnes, Abigél, Cecília, Edina, Gyöngyvér, Ibolya, Lukrécia, Margit, Piroska, Rózsa.

2015. febr. 18. 23:10
 15/15 anonim ***** válasza:
fiaimat péternek és imrének hívják ,lányomat csilla hivják ,mi szép régi neveket adtunk nekik igaz a péter örök kedvenc szerintem .
2015. febr. 19. 09:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!