Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Gyermekre vágyok, terhesek,...

Gyermekre vágyok, terhesek, vagy babázok, tőletek kérdezem. Csak engem zavarnak ezek a reklámok? Többi lent.

Figyelt kérdés

Akarmelyik csatornát nézem ugyebár elkerulhetetlenek a reklámok. Rengeteg van köztük ami a teherbeesésről, terhességről, meg a gyereknevelésről szól. Én 33 hetes vagyok de nagyon zavar a sok ezt szedd azt szedd reklám ami szinte belémsúlykolja, hogy ilyen-olyan tabletta nélkül nem is lehetnék terhes, lehet, hogy nem tudom megfelelően táplálni a babám, meg különben is milyen egészségtelen es fejletlen lesz a gyerekem, ha nem veszem meg xy terméket.

Csak én érzem egy kicsit túl soknak ezeket a reklámokat? Azok akik mar regóta próbálkoznak,de nem jön össze nem érzik magukat rosszul ezektől a reklámoktól?

#reklám #tehes reklámok
2015. febr. 17. 19:35
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
En is tudom nagyon jol mi a celja egy reklamnak. De mar valahogy soknak erzem ezeket es olyan mintha az egesz vilag a terhesseg korul forogna. Ugyebar a reklamidoket ugy idozitik a csatornak, hogy ha elkapcsolsz nagy szazalekban mashol is epp reklamblokk van. Valahogy mostanaban mindig ugy sikerul kapcsolnom, hogy mindenhol ezek a terheses reklamokm jonnek ossze. Az egyiken megy, a masikon epp vegeter, a harmadikon kezdodik. Mintha valami szurkezonaba lennek, ahol mindenhol csak azt latom. Kicsit soknak erzem, es belegondoltam vajon van-e mas is igy?
2015. febr. 17. 21:20
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Eddig is ennyi ilyen reklám volt, csak akkor mivel nem voltál érintett a témában, ezért észre se vetted.

Érdekes módon mindig akkor reklámozzák a tampont meg a betéteket, mikor éppen megvan. :D (amúgy nem, de a többi három hétben észre sem veszem)

A reklámszlogent meg azért találják ki, hogy az ember bemenjen a boltba és megvegye a terméküket. Hiába van az arielnek hangzatos reklámja a akármelyik bolthálózat akármelyik sajátmárkásának meg nem, ettől még nem fog jobban tiszítani.

Szóval nem, nem éreztem magam soha rosszul ezektől a reklámoktól.

2015. febr. 17. 21:22
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Az emberek többsége nem igy gondolkozik mint te, es sajnos bedől a reklámoknak. Nekik mar ennyi is elég. A reklámokat mindig ugy időzítik, hogy a megcélzott lehetséges fogyasztó nézze meg. Mas közönség nézi a tv-t reggel, mas nézi késő este, a reklámokat ugy alakítják. Engem is kimondottan a gyógyszer reklámok idegesitenek, ha megfigyelted minden második reklám az. Es ami ennél is jobban, az a védő oltások mögé felépített reklámkampány.
2015. febr. 18. 08:24
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
15 hónapja nem sikerül teherbeesnem, és az ilyen reklámok az őrületbe kergetnek. Amikor gyenge pillanatomban csípek el egy ilyen reklámot, még a szemem is könnybe lábad, de legtöbbször inkább csak el kapcsolok.
2015. febr. 18. 12:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!