Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mitől lett ilyen erős a...

Mitől lett ilyen erős a menstruációm?

Figyelt kérdés
7 hónapja született meg a második babánk, és tegnap jött meg először a mensim, szülés óta. De nagyon durván, nem görcsölök, csak sokkal jobban vérzek, mint egyébként szoktam. Mással is volt így? Ezután már mindig így fog megjönni?
2010. febr. 11. 13:15
 1/2 anonim ***** válasza:
Velem is ez volt!Nyugi!Volt,hogy óránként cseréltem a tampont a két első napon,aztán csökkent a mennyiség.
2010. febr. 11. 13:17
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

A szülés utáni első menzeszem nekem is brutál erős volt, mint még soha. Tampon, ami 3 órát ki szokott bírni, azon 10 perc alatt átfolyt. 1 napig csak a WC-n ültem szinte, az első 3 nap nagyon erős volt, és 10 napig tartott. A második már sokkal barátságosabban jött (33 napra), és épp tegnap kezdődött a harmadik, úgy tűnik megint nem vészes (ismét 33 napra :o) lehet, hogy most erre fogok beállni...)

Ja és szoptatok, eddig kizárólag, 10 nap múlva lesz fél éves a picim...

Szóval szerintem nem marad mindig ilyen, vagy legalábbis ez nem törvényszerű.

2010. febr. 11. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!