4 és fél hónapos babátok mit csinál? Mit tud már? Mennyit eszik mekorra hány kg? És adtok neki valami mást is tejen tápszeren kívül?
Az én kisfiam is 25.-én lesz 5 hónapos. :D
Sokat gagyorászik, kacag, nagyon csiklandós. Mindent a szájába vesz, legyen az takaró, textilpelus, popsitörlős csomag, vagy játék, mindegy. Fordul hasról hátra, illetve oldalra és a tengelye körül pörög. Reggel letettem az ágyra, 2 perc múlva már a másik irányba feküdt. Sokszor szopizik még, 2-3 óránként, változó. Ritkán kibírja a 4 órát is. Most nem tudom, hogy hány kiló, 2 hete volt 5,35kg, 2,95 kg-mal született. Ő is próbálkozik már a felüléssel, meg a hanyatfekvésből hasra fordulással is, bár még nem megy. Imád Apával repülőset játszani. Kezd az esti fürdés közben pancsolni, vagyis élvezi, ahogy a lábával kalimpál.
Próbáltam neki adni almát, nem ízlett neki. Viszont a 4 hónapos Hippes csomagban volt banán, azt 2 nap alatt bevágta. Egy kis faluban lakunk, ahol ilyenek nincsenek, így nem tudok most venni neki. Igaz, kapott alma-banánt, de attól olyan görcsei voltak, hogy egyenlőre leálltunk vele. A sima banántól nem volt baja. Úgy látszik, az alma nem lesz a kedvenc gyümölcse.
A Te kisfiad miket csinál?
Üdv: J
Kislányom van, de végülis teljesen mindegy, a baba az baba:) Az enyém is kb. pont ezeket csinálja, mint a tiéd! Csak már súlyosabb, de eleve nagy baba volt 3,65-tel született.
Próbáld meg neki az őszibarackot (mirelit), egyszerre csak 1 db-ot olvassz ki neki, és kézmelegen add oda, természetesen pépesítve. Ezt minden baba imádja! További jó babázást neked!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!