Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A gyerekorvos nem veszi fel a...

A gyerekorvos nem veszi fel a telefont? Normális ez?

Figyelt kérdés
Soha nem hívtuk, másfél éves a gyerek. Nemrég felmerült egy sürgős dolog, meg akartuk kérdezni, hogy mit tegyünk, de nem vette fel és vissza sem hívott azóta sem. Hogy lehet számítani egy ilyen orvosra? Vagy normális, hogy nem reagálnak a telefonjukra???
2015. febr. 11. 15:00
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
pont tegnap voltam szülőin, a gyerekorvosunk lánya is osztálytárs. Ötig rendelt, mutatta, hogy figyeljem, hányszor világít a telefonja öt után... gyakoraltilag folyamatosan hívták, pedig a járvány miatt most délelőtt és délután is rendel, de érdekes, minden gyerek pont ötre lázasodott be, hogy házhoz mnenjen. (mert ő meg képes és kimegy)
2015. febr. 11. 18:37
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

Én sem értem, miért vagy ezen felháborodva. Az orvosnak ez a munkája, van egy munkaideje, lehet, hogy nem akar éjjel-nappal telefonokra válaszolni. Most komolyan ezt várnád el tőle, hogy álljon bármikor haptákban, amikor valaki felhívja? Kíváncsi lennék, hány másik munkakörben tenné ezt meg bárki is.

Én nem is tudom a gyerekorvosunk mobilszámát. Rendelési időben a rendelőt hívom, ha egyéb gondom van, akkor az ügyeletet, vagy elviszem a gyereket az ambulanciára (volt már rá sajnos példa, hogy este tízkor kellett vele rohanni, és eszembe sem jutott volna, hogy rácsörgessek a gyerekorvosra az otthoni számán).

Valóban irreális elvárásaid vannak, nem beszélve arról, hogy az orvos sem fogja fejből vágni, hogy Jucikának mi a kórtörténete. Nem, az orvos nem pék, de neki is van munkaideje meg magánélete. Ne keverd össze a kettőt.

Előre meg kellene vele beszélni, hogy hívhatod-e rendelésen kívül, illetve mik a szabályok. Ha hívhatod, akkor meg keresd többször, mert lehet, hogy a vécén ült, és nem ő fog visszahívni, hogy mégis mit szeretnél.

A gyerekorvos sem a te privát 0-24-es ügyeleted.

2015. febr. 11. 20:46
 23/24 anonim ***** válasza:
86%
Mekkora egy elszállt liba vagy te kérdező! Ott az ügyelet, a kórház vagy a mentő, nem köteles a gyerekorvos munkaidején kívül felvenni a telefont! Bár a mi gyerekorvosunk felveszi sőt visszahív, sms-t is ír ha olyan van de ez nem alap!!!
2015. febr. 11. 20:53
 24/24 anonim ***** válasza:
Arról nem is beszélve, hogy ha minden telefont felvenne és kimenne munkaidő után betegekhez, mennyit pihenne? Másnap milyen fáradtan rendelne? Az jó lenne ha valaki félrediagnosztizálna csak mert hulla fáradt?
2015. febr. 12. 09:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!