Szülés után 5 héttel, most kijött az aranyerem. Nektek mi vált be? Mennyi idő alatt múlt el?
Én olyan 30 hetes lehettem, mikor kijött. Reparonnal kentem, jó volt rá. Be voltam tojva, hogy szülés után rosszabb lesz, de szüléskor emlékszem (legalábbis valami rémlik), mondta a dokim, hogy visszatolja az aranyeremet.
Nem lett rosszabb, bár még megvan, néha érzem, hogy kijön, olyankor kenegetem.
Herba Gold :Aktív Balzsam.
Évekig szenvedtem,mindent próbáltam,ezzel 3 hét alatt elmúlt.
Sárga színű nagy tubusos krém,nagyon sokáig elég.
Én neten rendeltem,de lehet nagyobb Herbáriákban kapni.
Nekem mindig is volt, és szülés közben pedig nagyon dúrván kijött...semmi nem használt csak egy homeopátiás bogyó: Arnica C30 ez rögtön segített!
Nézem a kis homeopátiás füzetet, amit a kórházban kaptam, van még egy szer, ami jó lehet: Collinsonia, ezt kifejezetten vérzéses aranyérre javasolja.
Amúgy pedig nagyon figyelj az étkezésre: sok folyadék, rost és kerüld a zsíros fűszeres ételeket. A Laveolac pedig segít "csuszamlósabbé" tenni a székletet, így erőlködés nélkül tudod végezni a dolgodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!