Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tegnap este kibújt a szög a...

Tegnap este kibújt a szög a zsákból. A férjem lehet, hogy túllépett rajta, de én még mindig ezen kattogok. Nálatok is előfordult?

Figyelt kérdés

8 hónapos a kisfiunk és elég annyi a történethez, hogy nem egy sarokban csendben elüldögélős típus. Ráadásul hirtelen hatalmasat ugrott a mozgásfejlődése is, nehezen kezeli éjjel-nappal. A lényeg a lényeg, hogy 8 hónap után tegnap jutottam el arra a szintre, hogy a tartalék energiáim tartalékai is merülőben voltak és talán nem megfelelően reagáltam a férjem egy teljesen átlagos kérdésére. Ha ennyire "leharcolt" vagyok, sajnos előfordul, hogy ok nélkül harapok, kaffogok. Ezek utána férjem kissé indulatosan közölte, hogy másnap kiszámolja pontosan mennyit is keres, aztán mehetek munkát keresni, majd ő itthon lesz a gyerekkel. Nem tudom, hogy ez rejtett sérelem a férfiakban, hogy anya "csak úgy" otthon van a gyerekkel, vagy csak hirtelen kitört-e belőle. Nálatok is előfordult ilyen, vagy hasonló megjegyzés? Természetesen megbeszélem vele, ma este lesz rá alkalmunk, csak kiváncsi vagyok más apuka száján is kicsúsznak-e ilyen sérelmek?

Anyagi problémánk egyébként nincs. Persze lehetne jobb is, de nem alap a vitához.

2015. febr. 8. 17:06
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
91%

Aki azt írta, hogy nem nagy dolog otthon lenni a gyerekkel, azt hiszem, nem volt még egy napot sem gyerekkel, ajánlanám neki.

Nem mondott ilyet, de megmondanám, hogy hajrá. Egész nap a gyereket, háztartást ellátni, plusz éjszaka is 100x felkelni, nem egyszerű feladat, bárki bármit mond.

2015. febr. 8. 19:55
 12/12 anonim ***** válasza:
Valóban nem egyszerű dolog és a férfiak nagyobb része tényleg nem erre van kódolva, mármint hogy otthon gyermeket neveljen. ezt nektek kell tisztázni. Sok sikert.
2015. febr. 9. 09:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!