Miért olyan türelmetlen sok szülő a gyerekéhez?
Hát, én is szoktam türelmetlen lenni. A múltkor a kislányom a hisztijével idegesített föl (amúgy sem vagyok birkatürelmű). És tudjátok mit csináltam ?
Nagyon égő, de átmentem egy másik szobába, és idegből leszakítottam magamról a felsőm. Aztán nyugodtan visszamentem a gyerekhez. Még leírni is rossz volt, de ez kb. 1 év feszültsége volt, és nem a gyerekkel kiabáltam, hanem inkább ezt tettem, persze úgy, hogy ne lássa :)
Szia!
Hu,csak probalnak itt kulfoldon(Kanada) nyilvanosan a gyerekuket megverni a szulok.A rendorseg abba a percbe elvenne tole a gyerekeket es bortonbe vinne a szulot.
Itt nagyon komolyan veszik.
Panelhazba lakunk,mondta is a ferjem fonoke h ne kiabaljunk a gyerekkel mert ha a szomszed meghallja azonnal hivhatja a rendoroket.
Mondjuk a mi fiunk meg pici(7 honapos) de van amit mar direkt csinal(pl.ledobja a jatekait es azt akarja h felvegyem) de nem ernek el egy kicsi babanal semmit a kiabalassal csak azt h nagyon megilyedne szegeny.
Persze ha nagyobb lesz mas lesz a helyzet,nem fogok keslekedni h a fenekere ussek vagy a kezere ha mondjuk nagy hulyeseget csinal(bele nyul a konnektorba).
Viszont a nyilvanos cirkusz meg h ugy utni a gyereket mint egy allatot fekesleges.A szulo sajat magat jaratja le azzal ha nyilvanosan megveri a gyereket.
Mondjuk en meg csak etnikumot lattam nyilvanosan utni a gyereket de hat az iq-juk kb annyi is h nem merik fel ep esszel h sajat magat egeti le ezzel.
Amugy en is gyakran vagyok turelmetlen de ilyenkor inkabb kimegyek par percre a levegore es az jot is szokott tenni.
Kezdetek ota nincs segitsegem mert a ferjem rengeteget dolgozik es kulfoldon elunk mar kicsit elfaradtam de nehogy ez mar a gyereken csattanjon.O nem tehet semmirol.
Most meg mi bajotok van?
Leirtam h itt Kanadaba ez a helyzet es ti engem hurrogtok le????
Nem en talaltam ki,nem is ertek vele egyett mint azt mar a kommentembe leirtam.
Akarhanyszor megirom h itt mi a helyzet h legyen osszehasonlitasi alap mar le vagyok pontozva meg hurrogva.
Es mar el lettem kuldve a melegebb eghajlatra is h minek irogatok ide ha elhagytam Magyar orszagot.
Fogjatok mar fel h nem csak Magyar orszag van a vilagon raadasul minden orszagba masok a szokasok.
JAj, ne vedd már ennyire magadra, én amikor a kommentet olvastam, az volt az 1. gondolatom, hogy az ottani szabályokat hurrogják le (amiket nem te hoztál), nem téged!
Ne gondolj egyből rosszra szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!