Miért ad ki csipogó hangot az Angelcare legzésfigyelőnk, ha nem az elemmel van gond, és hatótávolságon belül van? Idegtépő.
Figyelt kérdés
Néha működik rendesen, néha meg rákezd a csipogásra. Van ötletetek?2015. febr. 3. 20:03
11/17 anonim válasza:
igaza van az utolsó válaszolónak, nekünk is lehet úgy állítani hogy ahogy lélegzik csipog. olyan mint a szívműködést figyelő gép a kórházban. :)
12/17 anonim válasza:
Hú igen, ahogy írják. 3-asra és állítsd át, ne csipogjon, mert vsz úgy van beállítva, h ahogy lélegzik, csipog. :)
13/17 anonim válasza:
Lehet az is, hogy a rádiófrekvencián valami bezavar. A miénk a mikrót nem szereti, de még a szomszédéra is becsipog. Amíg megy a mikro, teljesen elveszti a jelet. Hány csatorna van a tiéteken? A miénken 3, próbálgasd melyiket zavarják legkevésbé a környezeti hatások.
14/17 anonim válasza:
én is hallottam a szomzéd baba sírást, nem tudtam hogy állítsam, a bébiőr funkciót nem használtam
15/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget! Próbálkozom azokkal, amiket írtatok, hátha megszűnik a csipogás :)
2015. febr. 4. 10:21
16/17 anonim válasza:
Igen, a mienk a wifi-t sem bírja attol is csipog
17/17 A kérdező kommentje:
Jelentem, állítottam az erősségen, letekertem hármasra (majdnem ötösön volt), és azóta csend van :))) KÖSZÖNÖM!!!
2015. febr. 6. 10:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!