Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért ad ki csipogó hangot az...

Miért ad ki csipogó hangot az Angelcare legzésfigyelőnk, ha nem az elemmel van gond, és hatótávolságon belül van? Idegtépő.

Figyelt kérdés
Néha működik rendesen, néha meg rákezd a csipogásra. Van ötletetek?

2015. febr. 3. 20:03
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
igaza van az utolsó válaszolónak, nekünk is lehet úgy állítani hogy ahogy lélegzik csipog. olyan mint a szívműködést figyelő gép a kórházban. :)
2015. febr. 3. 21:37
 12/17 anonim ***** válasza:
Hú igen, ahogy írják. 3-asra és állítsd át, ne csipogjon, mert vsz úgy van beállítva, h ahogy lélegzik, csipog. :)
2015. febr. 3. 21:40
 13/17 anonim ***** válasza:
Lehet az is, hogy a rádiófrekvencián valami bezavar. A miénk a mikrót nem szereti, de még a szomszédéra is becsipog. Amíg megy a mikro, teljesen elveszti a jelet. Hány csatorna van a tiéteken? A miénken 3, próbálgasd melyiket zavarják legkevésbé a környezeti hatások.
2015. febr. 3. 22:20
 14/17 anonim ***** válasza:
én is hallottam a szomzéd baba sírást, nem tudtam hogy állítsam, a bébiőr funkciót nem használtam
2015. febr. 3. 23:03
 15/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget! Próbálkozom azokkal, amiket írtatok, hátha megszűnik a csipogás :)
2015. febr. 4. 10:21
 16/17 anonim ***** válasza:
Igen, a mienk a wifi-t sem bírja attol is csipog
2015. febr. 4. 18:59
 17/17 A kérdező kommentje:
Jelentem, állítottam az erősségen, letekertem hármasra (majdnem ötösön volt), és azóta csend van :))) KÖSZÖNÖM!!!
2015. febr. 6. 10:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!