Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Vki tudja hogy az angelcare...

Vki tudja hogy az angelcare 300 legzesfigyelön mire jó a kattogás tic tac gomb?

Figyelt kérdés
amelyek hozzáad egy kattogást az egyébként normális légzést jelző zöld gombhoz?? be kell ezt kapcsolni? ha kattog senki nem tud aludni, főleg nem a gyerek. mi ertelme vagy mire jó?
2014. szept. 18. 04:23
 1/5 anonim ***** válasza:

A baba minden lélegzetvétele után kattan egyet.

Tehát arra szolgál a parásabb anyukáknak, hogy hallják is, hogy rendben van a baba.

Mi ezt a funkciót nem használjuk, mert tényleg baromi idegesítő :)

2014. szept. 18. 05:51
 2/5 anonim ***** válasza:
Mi sem használjuk. De velünk egy szobában alszik a kisbabánk, így éjjel ha megébredek, félálomban kinyitom a szemem, látom a zöld fényt, és ez meg is nyugtat (hiába tudom,h ha gond van úgy is visít :)). Lehet,h akik külön szobában alszanak, őket ez a hang nyugtatja meg, mivel nem látják a fényt. Ezt tudom elképzelni, de lehet,h van vmi sokkal értelmesebb funkciója :)
2014. szept. 18. 08:06
 3/5 anonim ***** válasza:
Mi sem kap soljuk be a tick gombot.kb egy perc utan kivagnam az ablakon...az a paramamiknak van h meg halljak is h tenyleg vesz levegot....bar sztem a gyereket is idegesiti.
2014. szept. 18. 08:41
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem be volt kapcsolva 6 hós koráig ment ugy hogy amikor aludt a lélegzet vételére tickelt :) egyáltalán nem volt zavaró. Megszoktam. Meg nyugodtan aludtam. Hallottam hogy csipog, veszi a levegőt , ha mar 1 kimaradt nyitottam a szemem :D ez mar a vége fele volt amikor le mászott az érzékelőről.. Amikor megtanult felállni 6 hósan akkor nyomtam ki a légzésfigyelőt mert feleslegesen riasztott . De rendesen hiányzott :D Most 11 hós csak a babyőr van.
2014. szept. 18. 10:18
 5/5 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok! Külön Aludtunk a lányom tol mar újszülött kora óta. Csak akkor aludtunk együtt mikor el aludtam vele szopi közben :D

Nagy a ház azert volt ez jo megoldás !

2014. szept. 18. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!