Melyik őssejt bankot válasszam? Érdemes egyáltalán levetetni?
Mi a sejtbankot választottuk. Szülés után ahogy hívtuk őket 3 órán belül jöttek is vérért. Én is utánnajártam a témának választás előtt és őket találtam a legjobbnak, és a dokim is és a szülésznőm is őket ajánlotta.
Szerintem érdemes levetetni, sose tudni mit hoz az élet.
Ezt olvasd el, de az biztos, a Ti döntésetek, hogy levetetitek-e, vagy sem.
Vannak korábban feltett kérdések is, olvasd el, érdemes.
Szia!
Sok betegség kivédhető az élet folyamán, de van, ami nem.
A Magzati Diagnosztikai Központban láttam most egy filmet /miközben várakoztam vetítettek/ erről. Az őssejtek segítségével segíteni lehet a cukorbetegség-től kezdve a súlyos égési sérülésekig sok mindenen. Nagyon jó dolog.
Az orvosok és tudósok is tisztában vannak vele, hogy az őssejttel kapcsolatos kutatások mégy gyerekcipőben járnak, de a tudomány nagyon fejlődik. Gondold el, 20 éve még ez is lehetlen volt.
Ha egyszer végre lesz gyermekem, én biztosan élek a lehetőséggel.
Ezt az esélyt nem vehetem el Tőle.
És a pénzen sem kell aggódni, mert már lehet kamatmentes!!! részletre is fizetni.
Részletesebben tájékozódhatsz különben a Magzati Diagnosztikai Központ honlapján.
Remélem segítettem.
Puszi, Dalma
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!