Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Melyik őssejt bankot válasszam...

Melyik őssejt bankot válasszam? Érdemes egyáltalán levetetni?

Figyelt kérdés
2008. aug. 22. 09:09
 1/6 anonim ***** válasza:

Mi a sejtbankot választottuk. Szülés után ahogy hívtuk őket 3 órán belül jöttek is vérért. Én is utánnajártam a témának választás előtt és őket találtam a legjobbnak, és a dokim is és a szülésznőm is őket ajánlotta.

Szerintem érdemes levetetni, sose tudni mit hoz az élet.

2008. aug. 23. 11:57
 2/6 anonim ***** válasza:

[link]

Ezt olvasd el, de az biztos, a Ti döntésetek, hogy levetetitek-e, vagy sem.

Vannak korábban feltett kérdések is, olvasd el, érdemes.

2008. aug. 23. 13:16
 3/6 anonim ***** válasza:
Sztem nem érdemes.A dokim is ezt mondta..különben ha kell később is tudnak levenni csontvelőből.Igaz sokan ezt mondják,hogy persze de ez fájdalmasabb..egyáltalán nem biztos,hogy ha beadják az őssejtet neki ,be is fogadja a szervezete-a barátnőm is íghy járt ,neki csontvelőből vették,kilökődött..A másik mi a garancia,hogy ha sejtdeformálódás van -tehát beteg az illető az őssejtbe ez nincs benne??elvileg mndent hordoz ez is..ha már beteg lesz valaki akkor sajnos számolni kell a fájdalommal akár mennyire nem akarunk róla tudomást szerezni.anno nekünk sem lett levetetve,bízzunk benne nem is fog kelleni,de sztem az életünk során kell megtenni mindent,hogy ne kelljen ilyen dolgokhoz nyúlni.Tudom ez a válasz nem mindenkinek tettszik,én nem ítélek el senkit ,döntse el mindeni ,hogy szüksége van e erre,de én egyet értek a dokimmal,hogy ez egy divatos dolog manapság...
2008. aug. 24. 14:46
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat. Megkérdezem a dokimat is, hogy neki mi erről a véleménye.
2008. aug. 25. 14:14
 5/6 anonim ***** válasza:
ha van valakinek rá pénze miért is ne. én levetetném ha lenne fölösleges pémzem,de mivel nincs igy sajna nemtudom.
2008. aug. 26. 01:14
 6/6 anonim válasza:

Szia!

Sok betegség kivédhető az élet folyamán, de van, ami nem.

A Magzati Diagnosztikai Központban láttam most egy filmet /miközben várakoztam vetítettek/ erről. Az őssejtek segítségével segíteni lehet a cukorbetegség-től kezdve a súlyos égési sérülésekig sok mindenen. Nagyon jó dolog.

Az orvosok és tudósok is tisztában vannak vele, hogy az őssejttel kapcsolatos kutatások mégy gyerekcipőben járnak, de a tudomány nagyon fejlődik. Gondold el, 20 éve még ez is lehetlen volt.

Ha egyszer végre lesz gyermekem, én biztosan élek a lehetőséggel.

Ezt az esélyt nem vehetem el Tőle.

És a pénzen sem kell aggódni, mert már lehet kamatmentes!!! részletre is fizetni.

Részletesebben tájékozódhatsz különben a Magzati Diagnosztikai Központ honlapján.

Remélem segítettem.

Puszi, Dalma

2008. aug. 27. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!