Melyiket válasszam? Kell egyáltalán? Nektek bejött?
Figyelt kérdés
Nemsokára megszületik a második gyerkőcünk. A nagyobb mást 2 és fél éves. Arra gondoltam, hogy lehet, hogy hasznát venném egy hordozókendőnek vagy kengurunak, itthon hordozni a kicsit, amig a naggyal törődök meg ilyesmi. Hordozókendő vagy kenguru legyen? Ti mire szabaznátok?2010. aug. 8. 16:44
1/8 anonim válasza:
Hordozókendő vagy olyan kenguru amiben feküdhet is. az előbbi a jobb, mert sokáig tudod használni.
2/8 anonim válasza:
Én nem vettem, mert a lányom nem nézné jó szemmel, hogy állandóan a kistesót hordozom. Inkább a nagyobbikkal kell többet foglalkozni. Igy is úgy is a szoptatást-büfiztetést nem ússzuk meg. 12 napos és egy 2 éves gyerkőc anyukája.
3/8 anonim válasza:
Napközben minek hordozni a babát? Tedd a kiságyába két szopi között,jobban el van és a gerincének is jobb,mintha állandóan hordoznád! Akkor a nagy sem lesz miatta féltékeny!
4/8 anonim válasza:
Kendőben nyugodtan,és majd meglátod mennyire igényli.
5/8 anonim válasza:
Nagyon divatos lett a hordozókendő, de van értelme ennyire magunkhoz szoktatni a babát? szerintem egy idő után már nem is lesz hajlandó másutt meglenni, csak rajtad... Csatlakozom: két etetés között nagyon jól elalszik a baba az ágyában is, legalábbis az én picúromnál így volt. Egyébként sem tesz jót a hátnak a sok hurcolás... De te tudod, nekem még csak egy lurkóm van :)
6/8 anonim válasza:
Tévhit,h a hordozástól "hozzád nő" a gyerek.Én hordoztam két gyerekemet,és van olyan barátnőm aki otthon hónapokig hordozta a gyerekét,a sírás elkerülése miatt.Mikor elmúlt ez az időszaka a babának,ugyanúgy el volt egyedül,mint egy nem hordozott.
7/8 anonim válasza:
Ha a kendőben fekszik a baba az nem rossz a gerincének. Már újszülött kortól lehet használni. Ha abban van a gyerek, akkor nem sír. Az enyém is sokat volt benne, és nem nőtt hozzám.
Csak arra kell figyelni nehoy átaludja a napot a hordozóban. Komolyan.
8/8 anonim válasza:
Hordozókendő nagyon praktikus és hasznos az egészséges csípőfejlődéshez. Saját tapasztatból mondom, kislányomnak kötött volta csípője és a kezelőorvosunk javasolta a minél hosszabb ideig való hordozást.Tehát még terápiás célból is jó.
Nekem van kengurumis de azt nem szerettem,mert mindig lecsúszott a vállamról a pánt, a kendőt viszont jól magadra tudod kötni. Én inkább a kendő mellett szavazok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!